dat wordt even een sprintje trekken

vrijdag 17 juni 2016

Waalwijk, 17 juni 2016 - Een paar maanden terug won Roy Looman uit Amstelveen tijdens een benefietavond van de stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) in Amsterdam een mooie prijs in een loterij. Hij mocht namelijk 2 minuten lang, gratis boodschappen doen bij één van de SPAR buurtwinkels.

Afgelopen dinsdag was het dan zover en heeft de gelukkige winnaar, student geneeskunde aan de VU, gratis gewinkeld bij de nieuwe SPAR aan de Korte Vondelstraat in Alkmaar.

Sprintje
“Toen ik de prijs won dacht ik wel even dat wordt een sprintje trekken, maar voor mijn gevoel waren die 2 minuten nog best lang,” vertelt de geluksvogel na zijn winkelronde. “Roy heeft zijn kar goed weten te vullen en hoeft voorlopig even geen boodschappen te doen,” vult SPAR ondernemer Ron Hageman van de winkel aan de Korte Vondelstraat aan. “Hij heeft bij ons in totaal voor 322 euro geshopt, nadat hij eerst de winkel even had verkend. Van kruiden tot olie, en van wasmiddel tot chips. Hij had een hele lijst in zijn hoofd volgens mij”. Een versneld filmpje van de winkelronde van Roy is te vinden op de Facebookpagina van SPAR Korte Vondelstraat, Alkmaar.

Zonnetje
Marijke Roskam van de stichting KiKa: “We zijn heel blij met de steun van organisaties als SPAR, om op termijn kanker bij kinderen volledig uit te bannen. En in dit geval is één van onze ambassadeurs mooi in het zonnetje gezet.” Kijk voor meer informatie over KiKa op www.kika.nl.


recall SPAR garnalen surimi salade, 150 gram bekijk hier