De opa en omabox van SPAR

woensdag 29 mei 2019

Waalwijk, 29 mei 2019 - 4 juni aanstaande is de nationale opa- en omadag, de perfecte dag om ze eens in het zonnetje te zetten. SPAR doet graag iets extra’s op verrassende momenten óm de verbinding tussen mensen te maken. Daarom heeft SPAR speciaal voor deze dag een cadeaubox vol lekkers gemaakt.

Opa en oma-dag is in het leven geroepen om met elkaar te genieten van de bijzondere band die opa’s en oma’s met hun kleinkind(eren) hebben. Op deze dag gaat het om het samen zijn en daarom biedt SPAR een cadeaubox vol lekker aan, die kleinkinderen mee kunnen nemen naar opa en/of oma om samen te genieten van al het lekkers uit de box.

De box is tot en met 4 juni zowel online als in de winkel te koop voor maar € 10. Deze actie sluit perfect aan bij de betrokkenheid van SPAR. Daarom gaat 10% van de opbrengst van de box ook nog eens 10% naar de stichting ‘Met je hart’. Een stichting die zich net als SPAR inzet om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Want helaas neemt de mate van sociale eenzaamheid toe naarmate de mensen ouder worden*.


Meer informatie over deze actie is te vinden op:

http://www.spar.nl/opa-oma-box