drie nieuwe SPAR winkels

dinsdag 7 juli 2015

Waalwijk, 7 juli 2015 - SPAR gaat gestaag door met het openen van buurt- en city winkels.

Op de Steve Biko plaats is vlakbij metrostation Capelse Brug een SPAR City geopend. Jorgen Houthuijsen, een jonge, enthousiaste en ambitieuze ondernemer met supermarkt ervaring bij verschillende organisaties, heeft de voormalige Attent winkel overgenomen en op 2 juli heropend als SPAR Citystore. De winkel is totaal vernieuwd en voorzien van een eigentijds assortiment variërend van dagelijkse boodschappen tot belegde baguettes en sandwiches en niet te vergeten diverse soorten koffie om mee te nemen of in de winkel op te drinken.
Voor elk moment van de dag is er een mealdeal. De openingsfolder is voorzien van waardebonnen voor deze mealdeals (croissants, een lunchaanbieding en You Cook maaltijden).

Eveneens in Rotterdam opent op donderdag 9 juli de SPAR Citystore van Martijn de Rooij en Laura de Jong, een gedreven, jong en optimistisch paar. Deze Citystore is gevestigd in de wijk Kralingen aan de Voorschoterlaan met het metrostation aan de overkant en de tram- en bushalte om de hoek. SPAR Kralingen begint met een compleet nieuw team dat ervaring heeft in een service supermarkt. Niet alleen de passanten moeten hun weg vinden naar deze nieuwe winkel, maar ook de buurtbewoners moeten zich er welkom en thuis voelen. Martijn geeft aan de sfeer in de winkel erg belangrijk te vinden.

Gedurende de ruime openingstijden kan de consument ook in deze SPAR Citystore terecht voor alles voor de lekkere, snelle en gezonde trek en voor een compleet aanbod waarin service, gemak en kwaliteit samengevoegd zijn.

De heer en mevrouw Robbemont gaan de uitdaging aan en openen op vrijdag 10 juli een compleet nieuwe SPAR buurtwinkel in Abbenbroek. Abbenbroek telt 1300 inwoners en is onderdeel van de Gemeente Nissewaard, waartoe ook onder meer Spijkenisse, Heenvliet en Geervliet behoren. Aart en Sacon Robbemont, die veel ervaring als SPAR en Attent ondernemer hebben opgedaan, wonen in ’s Gravendeel en spreken de taal van de dorpsbewoners. De inwoners van Abbenbroek hoeven hun dorp niet uit om hun dagelijkse en dagverse boodschappen te doen, brood van bakker Pot te halen en zelfzorg medicijnen te kopen. En wil men genieten van een kwalitatief uitstekende maaltijd, dan kan worden gekozen uit het brede assortiment Een Smakelijk! maaltijden dat SPAR biedt en desgewenst thuisbezorgd.