Gratis donuts bij de SPAR mini tijdens de Dutch Grand Prix

donderdag 2 september 2021

Waalwijk, 2 september 2021 - Van donderdag 2 t/m zondag 5 september krijgen racefans een knaloranje F1 donut gratis bij aankoop van een beker koffie in de SPAR mini op de boulevard van Zandvoort. Naast heerlijke koffie van een echte ‘sparista’ is er in deze mobiele eenpersoonswinkel ook een snel ontbijtje, lekkere lunch, gezond tussendoortje of gekoelde drankjes te halen.

Donuts maken en krijgen bij de Formule 1 in Zandvoort

De gratis donut is ideaal voor de lekkere trek en speciaal voor de Grand Prix voorzien van de iconische zwart-wit geblokte vlag. Zo brengt SPAR op ludieke wijze een eerbetoon aan de Formule 1. ‘Donuts maken’ is immers een bekende stunt in de racewereld. Hierbij vermaken coureurs het publiek door met ronkende motor zwarte cirkels achter te laten op het asfalt.

 

SPAR mini ultieme gemakswinkel voor één persoon

De mobiele SPAR mini waar je individueel en dus coronaproof kan shoppen, deed afgelopen jaar al dienst als varende vakantiewinkel op de Friese Meren. Ook dook hij op bij het NK Atletiek en op de stranden van recreatieplassen. De komende Dutch Grand Prix zet SPAR deze unieke eenpersoonswinkel opnieuw in als de ultieme gemakswinkel.


recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier