kleinste foodfestival van Nederland komt naar Breda

woensdag 24 augustus 2016

Breda, 24 augustus 2016 - Augustus is bij uitstek de festivalmaand waarin veel muziek- en culinaire festivals worden georganiseerd door het hele land. Daar wordt op donderdag 25 augustus een nieuw festival aan toegevoegd: ‘Het kleinste Foodfestival van Nederland’. Dit proeverij-festijn strijkt dan neer bij de plaatselijke SPAR in Breda, tussen NS-station en centrum in.

geen entree
De naam zegt het al. Op slechts een paar vierkante meters valt er gedurende de dag van alles te proeven. Van vers gebakken American cookies en lekkere smoothies in de ochtend, tot verse roombroodjes in de middag en vers bereide noten in de avond. Uiteraard met de nodige (gezonde) drankjes. Er hoeft geen entree te worden betaald. SPAR City aan de Willemstraat sponsort alle versnaperingen.

geen foodtrucks
Volgens Susanne Kroon, commercieel directeur van SPAR Nederland en initiator van het evenement, belooft het vooral een beleving voor de smaakpapillen te worden. Het gaat vooral om lekker eten en om smaak. Vandaar dat we het foodfestival-concept hebben uitgekleed tot dit kleine SPAR formaat. Geen foodtrucks, geen muziek en andere culturele optredens, just food”.

Meer informatie over het ‘Kleinste Foodfestival van Nederland’, dat op donderdag 25 augustus a.s. wordt gehouden aan de Willemstraat in Breda, is te vinden op www.kleinstefoodfestival.nl.