voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

nieuwe ondernemer voor SPAR Zaamslag

woensdag 1 maart 2017

Zaamslag, 1 maart 2017 - Jürgen Bracke stopt binnenkort met zijn SPAR buurtwinkel in Zaamslag. De winkel wordt voortgezet door kersverse onderneemster Evelien van Vuuren.

Per 1 april stopt ondernemer Jürgen Bracke met zijn goedlopende SPAR buurtwinkel aan Plein 19 in Zaamslag. “Na 10 prachtige jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, aldus Bracke. Middels een advertentie in het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad ging de ondernemer op zoek naar een ambitieuze opvolger, waarin hij vertrouwen had om de mooie winkel in het prachtige dorp over te dragen.

Opvolging vond Bracke in dorpsgenote Evelien van Vuuren.  De 33-jarige Evelien is getrouwd en heeft samen met  haar echtgenoot Joop drie kinderen. Het gezin Van Vuuren woont sinds 2008 met veel plezier in Zaamslag en is voor veel dorpsbewoners een bekend gezicht. Door haar enthousiasme en jarenlange ervaring in de detailhandel ziet Evelien er naar uit om het stokje van Bracke over te nemen. Haar man Joop zal haar, naast zijn huidige baan, daarin zoveel mogelijk bijstaan.

Van Vuuren vindt het belangrijk om te laten weten aan de mensen in Zaamslag dat ook na de overname, SPAR Zaamslag de vertrouwde winkel voor dagelijks gemak blijft met de vertrouwde gezichten van de huidige medewerkers. “De reeds bekende, goede en ruime service van SPAR Zaamslag zal alleen maar worden uitgebreid. Vers, vriendelijkheid en vertrouwen, vinden wij vanzelfsprekend” aldus Van Vuuren. 

dagelijks gemak
De SPAR zal naast de dagelijkse boodschappen ook de  gebruikelijke SPAR-eigen gemaks elementen bieden zoals bijv. de online bestel en maaltijdservice. Natuurlijk zorgt SPAR er verder voor dat de boodschappen desgewenst worden thuisbezorgd.