nieuwe SPAR online deelnemers

donderdag 17 september 2015

Waalwijk, 17 september 2015 - Met ingang van dinsdag 17 september zijn er opnieuw 12 SPAR winkels aangesloten op SPAR Online.

Met ingang van dinsdag 17 september zijn er opnieuw 12 SPAR winkels aangesloten op SPAR Online. Afgelopen week is SPAR online weer bij 12 winkels uitgerold, waarmee het totaal aantal uitkomt op 120 winkels die er actief mee aan de slag zijn.

online boodschappen bestellen, lekker makkelijk
Steeds meer consumenten vinden hun weg naar SPAR Online. Via deze handige online bestelservice bieden SPAR winkels de mogelijkheid om boodschappen te bestellen. Alle artikelen uit de winkel zijn ook online beschikbaar. Deze kan men vervolgens in de winkel afhalen of laten thuisbezorgen. Afhalen kost niets extra en af vanaf € 50,- wordt de bestelling gratis thuisgebracht.

lekker lokaal
Ook met SPAR Online blijft de betrokkenheid met de lokale ondernemer behouden. De SPAR ondernemer en zijn of haar team staat centraal in de buurt en heeft een eigen homepage. SPAR Online is dus eigenlijk de online variant van elke SPAR (buurt-)winkel.

Eet Smakelijk!
Naast het bestellen van dagelijkse en dagverse boodschappen kan ook het Eet Smakelijk! assortiment online worden besteld. Deze unieke en makkelijke maaltijdservice voor mensen die zelf niet (meer)kunnen of willen koken,  past in het totaal pakket dat van SPAR  de winkel voor dagelijks gemak maakt. SPAR draagt daarmee bij aan de leefbaarheid in buurten en dorpen.