opening compleet nieuwe SPAR winkel in Asperen

woensdag 22 juni 2016

Asperen, 22 juni 2016 - Op donderdag 30 juni opent de familie Pruisen een compleet nieuwe SPAR winkel aan de Langerakstraat 32 in Asperen.

3de SPAR vestiging in de Gemeente Lingewaal
Het pand van de voormalige Attent winkel in de kern Asperen is uitgebreid en gemoderniseerd en biedt vanaf 30 juni ruimte aan een eigentijdse SPAR winkel. SPAR is in de gemeente niet vreemd want ook in Herwijnen en in Vuren zijn SPAR winkels gevestigd.

ervaren ondernemer 
Ondernemer Dick Pruissen woont samen met zijn partner in Sleeuwijk. Dick heeft een jarenlange supermarktervaring en weet van de hoed en de rand. Hij kijkt er naar uit om als zelfstandig ondernemer de inwoners van Asperen van dienst te zijn.

dagelijks gemak
De SPAR in Asperen wordt uitgevoerd in de allernieuwste SPAR stijl. Los van dagelijkse en dagverse boodschappen met een broodafdeling met brood van bakker Van der Grijn, een complete groenteafdeling en een groot vlees- en vleeswaren aanbod, zullen ook de nodige services worden geboden. Met deze SPAR in de buurt, hoeven de inwoners van Asperen hun dorp niet meer uit. Dichtbij huis voorziet deze SPAR in alle dagelijkse behoefte. Daarbij hoort ook een online bestelservice waarbij de boodschappen zowel kunnen worden afgehaald als thuisbezorgd. Bij SPAR online bestelservice geldt: voor 10 uur ’s morgens besteld, nog dezelfde dag in huis!

Eet Smakelijk!
Uniek is de maaltijdservice Eet Smakelijk! Deze maaltijdservice biedt dé oplossing voor mensen die zelf niet willen of kunnen koken, maar wel graag genieten van een warme maaltijd. Er is een breed scala aan maaltijden (incl. dieet maaltijden) die door professionele koks zijn bereid, snel en eenvoudig te bestellen zijn en – samen met de andere boodschappen – kunnen worden thuisbezorgd.

kom het zelf bekijken
Op woensdagavond 29 juni zal de winkel officieel worden geopend door de burgemeester van Lingewaal, mevrouw Van Ruijven. Na de opening is iedereen tussen 19.00 en 21.00 uur uitgenodigd voor het “open huis”. Alle bezoekers zullen ongetwijfeld verrast zijn door de ruimte, de compleetheid, het assortiment en vooral door de eigentijdse uitstraling. Wij gaan ervan uit dat de inwoners van Asperen trots zullen zijn op “hun” SPAR.