Opening SPAR city Delft

dinsdag 9 juli 2019

Waalwijk, 9 juli 2019 - ​11 juli gaan de deuren open van een nieuwe SPAR city aan de Westvest 1 in Delft.

Deze city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De SPAR city-winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is verkrijgbaar. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden.

De ondernemer

Al ruim 20 jaar begeeft Freek van Hengel zich in de supermarktbranche. Van kinds af aan is het zijn droom om ooit een eigen gemakswinkel te starten. Die kans dient zich nu aan en hij is er dan ook van overtuigd dat hij er met dit concept en de locatie een succes van gaat maken.

Oorsprong

SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.