voor 10:00 besteld vandaag in huis


Opening SPAR city Hilversum

dinsdag 26 maart 2019

Waalwijk, 26 maart 2019 - Op 4 april opent SPAR city een nieuwe winkel aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum

Deze city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De SPAR city-winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden.

Een hybride winkel, die momenteel een enorme opknapbeurt ondergaat, centraal ligt tussen de binnenstad en de buurt in een aanloopstraat richting het centrum van Hilversum. In de nabije omgeving zijn geen andere voorzieningen voor de bewoners voor de dagelijkse boodschap aanwezig.

De ondernemer: Mark van ’t Veer (52) is geen onbekende in Hilversum. Een enthousiaste ondernemer met voldoende kennis en ervaring op het gebied van retail. "Klantvriendelijk, betrokken en gastvrij! Daar zit voor mij het verschil en dat is waarom ik voor SPAR kies”.

Oorsprong
SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.