Opening SPAR city Maastricht

woensdag 31 januari 2018

Waalwijk, 31 januari 2018 - Vandaag wordt in Maastricht aan de Stationsstraat een SPAR city geopend.

Het aanbod van een SPAR city richt zich voor een groot deel op passanten en biedt een assortiment met vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR city, zullen er ook in deze SPAR City speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden.

 

Oorsprong

SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR city-winkels. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. Ook in 2018 zullen er weer volop SPAR city-winkels door het land geopend gaan worden.