opening tweede SPAR City in Breda

dinsdag 10 oktober 2017

Waalwijk, 10 oktober 2017 - In het winkelgebied van Van Coothplein -Zuidpoort, aan de Ginnekenstraat in Breda, opent Arjan van de Kuilen op 5 december officieel de deuren van zijn nieuwe SPAR city winkel. Dat wordt de tweede SPAR city in Breda, de eerste winkel opende in augustus 2016 aan de Willemsstraat 13.

Het aanbod van een SPAR city speelt in op de behoefte van de consument ter plaatse met een assortiment van vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR city, zullen er in de SPAR city Breda speciale duodeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is in de SPAR City Breda voorhanden.

Oorsprong
SPAR is een formule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richtte SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en verblijvers of vakantiegangers.

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR city winkels. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. Naar verwachting zullen er eind 2017 bijna 50 SPAR city winkels zijn.

LUC Vastgoed Adviseurs adviseerde SPAR Nederland bij deze transactie.