SPAR City Gouda geopend

woensdag 12 juli 2017

Waalwijk, 12 juli 2017 - Gouda is vanaf 12 juli 2017 een nieuwe SPAR City rijker. Aan het Stationsplein opende Robin Hut officieel zijn deuren.

Het aanbod van een SPAR City richt zich voor een groot deel op passanten en biedt een assortiment met vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR City, zullen er in de SPAR City Gouda speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.      
Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is in de SPAR City Gouda voorhanden.

Oorsprong
SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richtte SPAR zich met haar formules SPAR City, SPAR Enjoy en SPAR Express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en verblijvers.

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR City’s. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. De verwachting is dat er eind 2017, 50 SPAR City’s zullen zijn.

De ondernemer
Robin Hut (48 jaar) is aangetrokken om de nieuwe SPAR City in Gouda te gaan runnen. 

“Ik heb enorm veel zin in deze mooie uitdaging. De laatste zes jaar ben ik supermarktmanager bij Albert Heijn geweest. Een periode waarin ik veel kennis heb opgebouwd over het managen van een winkel binnen een markt, die alsmaar in beweging is. 

Door deze ervaring én mijn eerdere ervaringen als ondernemer in de horeca (binnen- en buitenland) heb ik bewust gekozen voor de City-formule van SPAR.

Binnen deze professionele formule zie ik er naar uit om gastheerschap en mijn retailkennis te combineren en tegelijkertijd mezelf nog verder te ontwikkelen. Ik ben blij met deze geweldige kans’.

 


recall SPAR garnalen surimi salade, 150 gram bekijk hier