SPAR City New Babylon verhuist naar nieuwe locatie

donderdag 2 februari 2017

Den Haag, 2 februari 2017 - Op donderdag 23 februari opent SPAR City New Babylon haar deuren op een nieuwe locatie. De nieuwe winkel is gevestigd op de hoek Julianaplein en de Bezuidenhoutseweg, in het voormalige pand van de ABN Amro bank.

historie
SPAR City New Babylon was een van de eerste city winkels van SPAR. Inmiddels staat de teller van SPAR op 30 city winkels. In 2013 vestigde SPAR City van ondernemer Michael Voormeulen zich in het destijds net heropende winkelcentrum New Babylon, dat in de jaren daarvoor een metamorfose had ondergaan. 

De city store in New Babylon was de eerste stadswinkel “nieuwe stijl “waarbij de focus lag op gemak en snelheid voor de stadse consument. Deze winkel heeft SPAR, vanwege de locatie, waarbij New Babylon voorloper is in verantwoord bouwen en exploiteren, de verscheidenheid aan passanten en bezoekers van het centrum SPAR veel geleerd. Deze kennis heeft SPAR toegepast bij de vele recent geopende city winkels. Gezien de ontwikkelingen rondom het Centraal Station in Den Haag heeft SPAR besloten haar winkel te reloceren naar een plek met meer zichtbaarheid.

Trouwe bezoekers van de SPAR City store New Babylon kunnen gewoon hun boodschappen bij SPAR blijven doen. De nieuwe winkel blijft in de directe omgeving van het Centraal Station in Den Haag  en is slechts 150 meter verwijderd van het oude pand.

de rol van een SPAR City
Bij de SPAR City winkels is het aanbod grotendeels gericht op passanten. Ook in de SPAR City New Babylon vindt men veel assortiment voor de komende 8 uur. Veel verse en gemaksproducten en veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR City, zullen er in de SPAR City New Babylon speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.

Kortom; alles voor de kleine boodschappentrip is in de SPAR City New Babylon voorhanden.