SPAR levert bijdrage aan MET JE HART PAASMATINEE

woensdag 31 maart 2021

Waalwijk, 31 maart 2021 - Na een jaar van corona organiseert de stichting Met je hart in samenwerking met SPAR een Paasmatinee. Op Eerste en Tweede Paasdag presenteert Hella van der Wijst vanuit de buitenlucht in Dongen een mooi hartverwarmend muzikaal programma bij tv-zender ONS.

Een matinee vol met mooie muziek en inspirerende verhalen. Bijzonder is vooral dat er ouderen bij aanwezig zijn die na lange tijd weer samen met hun kleinkind genieten van het programma en een Paasgerechtje. Veilig op afstand en wel samen. 

Met je hart en SPAR hopen net als de Met je hart matinees van het afgelopen jaar weer heel veel mensen en vooral kwetsbare ouderen te bereiken en hen een welkome afleiding te bieden. Want na een jaar van weinig sociale contacten, gloort er weer licht aan het einde van de tunnel.

Met je hart Paasmatinee is te zien op Eerste Paasdag, zondag 4 april om 15.30 uur en Tweede Paasdag, maandag 5 april om 8.00 uur en 19.00 uur via televisiezender ONS. ONS is te vinden op kanaal 50 van ZIGGO en Caiway. KPN, Telfort en XS4ALL stellen speciaal voor het Paasmatinee kanaal 89 open voor al hun abonnees, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen genieten. Heeft u een andere televisie-aanbieder? Zie https://www.kijkbijons.nl/waar-te-zien op welk kanaal u televisiezender ONS kunt ontvangen.