SPAR pop-up winkel bij Best Kept Secret

dinsdag 22 mei 2018

Waalwijk, 22 mei 2018 - Van 8 t/m 10 juni staat SPAR met een pop-up SPAR winkel op de camping van het festivalterrein van Best Kept Secret in Hilvarenbeek/Beekse Bergen. De camping, geen onbekend terrein voor SPAR die op tal van vakantieparken al SPAR enjoy winkels heeft.

Best Kept Secret, een muziekfestival met een unieke, intieme sfeer maar met een line up van bijna 100 artiesten, bands en dj’s met uiteenlopende muziekstijlen. Voor al die bezoekers verzorgt SPAR  daar iedere ochtend het ‘all day breakfast’ waar de 20.000 festivalbezoekers de dag goed mee kunnen beginnen. En ’s avonds na een lange dag feesten, is SPAR geopend voor een gekoeld biertje, wijntje en/of late night snack. Ook de belangrijkste non-food artikelen zoals condooms, shampoo en aspirientjes ontbreken niet in de winkel.

Met de pop-up SPAR winkel gaat SPAR de campingbezoekers van Best Kept Secret ontzorgen. Op zaterdag- en zondagochtend regelt SPAR zelfs een ontbijt in de tent / op het luchtbed. Voor € 7,50 ontvangen bezoekers een SPAR tasje met heerlijke producten om de festivaldag goed te beginnen, zoals een warm croissantje, sinaasappelsap, yoghurt met topping, beleg, fruit en uiteraard met een hete kop koffie of thee.

 

 

 

 

 


recall SPAR garnalen surimi salade, 150 gram bekijk hier