SPARen voor pannen bij SPAR

donderdag 21 september 2017

Waalwijk, 21 september 2017 - Vanaf 21 september kan er bij SPAR gespaard worden voor mooie en kwalitatief hoogwaardige Pyrex pannen.

Vanaf 21 september kan de SPAR klant sparen voor verschillende varianten uit de Pyrex pannenset. Deze pannen zijn kwalitatief hoogwaardig en een aanwinst voor de keuken. Er kan gespaard worden voor maar liefst 5 verschillende pannen; steel-, wok- en koekenpannen (in 3 formaten). Het fraaie design maakt de pannen eigentijds maar tegelijk tijdloos. Daarnaast zijn ze geschikt voor alle warmtebronnen.

hoe werkt de actie?
Bij besteding van € 5,00* ontvangt de consument 1 zegel, welke tot 15 november verstrekt worden. Ook ontvangt men extra zegels bij aanschaf van speciale actie-/folderproducten. Bij 30 zegels is de spaarkaart vol en kan tegen bijbetaling van een bedrag tussen € 7,99 of € 9,99 (afhankelijk van de gekozen pan) t/m 26 november een Pyrex pan worden verkregen.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.spar.nl.  

* met uitzondering van tabak, sterke drank, statiegeld, geneesmiddelen, en zuigelingenvoeding voor baby’s jonger dan zes maanden, PostNL artikelen en overige service)