voor elke dag een vers idee

woensdag 9 maart 2016

Waalwijk, 9 maart 2016 - Van donderdag 10 maart tot en met woensdag 20 april 2016 krijgen klanten van SPAR bij elke € 10 aan boodschappen gratis een inspirerende receptenkaart cadeau. Keukenheld(in) of niet; met de handige en lekkere recepten van SPAR kan iedereen heerlijk en vers koken.

Er is voor elke dag een vers idee. Aan de hand van de receptenkaartjes deelt SPAR originele, gemakkelijk te bereiden en lekkere recepten. Om de kaartjes niet kwijt te raken, levert SPAR er een praktische bewaarmap bij.

Bij besteding van elke € 10,-* ontvangt een klant bij SPAR en Attent 1 receptenkaart bij de kassa. Deze receptenkaarten kunnen worden verzameld in een handige receptenklapper die men van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart gratis krijgt bij € 25,-* besteding aan boodschappen. Na zondag 13 maart is de receptenklapper te koop voor € 1,99. De actie loopt van donderdag 10 maart tot en met woensdag 20 april 2016.

Volgens Mariëlle Witjes, marketing manager bij SPAR, hoeft lekker en gezond koken niet moeilijk te zijn. “Het is erg handig als je met koken op ideeën wordt gebracht. Ik merk zelf ook dat ik vaak dezelfde gerechten maak. Een beetje variatie kan geen kwaad. Onze receptenkaarten helpen nu daarbij. Je kunt tegenwoordig ook wel van die maaltijdboxen bestellen, maar ik koop toch liever zelf alles in de winkel en voeg zelf nog ingrediënten toe. Aan een recept heb ik dus genoeg. Out-of-the-box koken, zeg maar!”


*) met uitzondering van tabak, sterke drank, statiegeld, geneesmiddelen, en zuigelingenvoeding voor baby’s jonger dan zes maanden, PostNL artikelen en overige service.