4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegrilde varkenshaassaté met pinda’s

Gegrilde varkenshaassaté met pinda’s

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram kroepoek

dit product is niet beschikbaar

500 gram G’woon satésaus
3 eetlepels gezouten pinda’s

dit product is niet beschikbaar

560 gram varkenshaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel knoflookpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

4 metalen spiesen

  • 1 Steek de barbecue aan. Meng de ketjap, olie en het knoflookpoeder in een schaal. Snijd de varkenshaas in blokjes van 2 cm en schep door de marinade.
  • 2 Rijg het vlees aan de spiesen en hak de pinda’s grof.
  • 3 Gril de saté op de hete barbecue in 6-8 min. gaar. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Leg de saté op 4 borden. Schep de satésaus erover en bestrooi met de pinda’s. Serveer met de kroepoek.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 735 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 55 gram