4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht

Hachee

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
1 sneeën bruinbrood
1000 gram runderriblappen
2 eetlepels bloem

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
2 eetlepels boter

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.79
2 eetlepels vloeibaar bakproduct

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.99
500 gram uien

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
1 eetlepel bruine basterdsuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
2 eetlepels rodewijnazijn

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.79
2 laurierblaadjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95
330 milliliter donkerbruin bier

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.56

  • 1 Schud de blokjes vlees om met de bloem en wat zout.
  • 2 Verwarm de boter en bak het vlees in porties rondom aan. Schep het uit de pan en fruit in het overgebleven bakvet de uien op lage stand in circa 5 minuten zacht.
  • 3 Doe al het vlees weer terug in de pan en voeg de rest van de ingrediënten toe. Roer alles door en breng aan de kook.
  • 4 Sluit dan de pan en zet de warmtebron laag. Laat het vlees in circa 2,5 uur gaar stoven. Breng op smaak met versgemalen peper.

bereidingstip

Lekker met mosterd, zilveruitjes en kruimige aardappelen.

wijnadvies

Holland op zijn Italiaans met Montalto Nero d'Avola. Holland op zijn Spaans met Finca Labarca Crianza. En Holland op zijn Zuid-Afrikaans met Koopmanskloof Fairtrade Cabernet Sauvignon.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 590 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 54 gram