gemiddeld
20 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak, brunch, ontbijt
recepten Kaneelrolletjes met spijs en rozijnen

Kaneelrolletjes met spijs en rozijnen

ingrediënten


20 min
50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rozijnen

dit product is niet beschikbaar

ei

dit product is niet beschikbaar

100 gram amandelspijs

dit product is niet beschikbaar

1 blik croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg uit en snijd de punten los.
  • 2 Meng de amandelspijs met een klein beetje ei om het wat smeuïger te maken en verdeel de spijs over de deeglapjes. Bestrooi met de rozijnen en kaneel.
  • 3 Rol het deeg op en leg de rolletjes op de zijkant in de muffinvorm. Verdeel de boter erover en bak de rolletjes in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.
  • 4 Laat de kaneelrolletjes een beetje afkoelen en neem ze uit de vorm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 285 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip