- 1 Schil de knolselderij en rasp grof. Snipper de uien. Meng de knolselderij, helft van de ui, bloem, eieren en kaas door elkaar.
- 2 Giet de zalm af en schep door het röstimengsel. Breng op smaak met zout en peper.
- 3 Verhit in een ruime koekenpan 2 el olie. Schep van de helft van het beslag 6 bergjes in de pan. Bak de rösti in 4 min. per kant goudgeel en gaar. Leg de rösti op een bord en houd onder een deksel warm. Bak op dezelfde manier nog 6 rösti.
- 4 Kook intussen de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet de sperziebonen af, spoel koud onder stromend water en laat goed uitlekken. Meng met de rest van de ui en yoghurtdressing.
- 5 Leg de knolselderijrösti op 4 borden. Schep de sperzie bonensalade ernaast.