8 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Monchoutaart met kersen

Monchoutaart met kersen

ingrediënten


25 min
8 personen
2 blikken vlaaivulling kersen

dit product is niet beschikbaar

75 gram witte basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram monchou

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

1 zakje slagroomversteviger

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

200 gram kandijkoekjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

springvorm

bakpapier

  • 1 Klop de slagroom met de slagroom- versteviger en vanillesuiker lobbig. Voeg de monchou met de basterdsuiker toe en mix kort op de laagste stand.
  • 2 Neem de bakvorm uit de koelkast en verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig erover. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel het vlaaifruit over de taart en bewaar tot het serveren in de koelkast.

bereidingstip

Gebruik in dit monchoutaart met kersen recept ook eens speculaasjes of tarwebiscuits voor de bodem. . Vervang de kersenvulling op deze monchoutaart ook eens door vlaaifruit aardbeien of garneer de taart met schijfjes perzik.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 520 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 4 gram