4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Ovenschotel van spinazie met rösti

Ovenschotel van spinazie met rösti

ingrediënten


20 min
4 personen
1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

1 zak rösti

dit product is niet beschikbaar

150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram spinazie

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de spinazie in een ruime pan slinken en daarna goed uitlekken.
  • 2 Meng de rösti met de ui, de paprika, het ei en wat zout en peper. Hak de noten grof en schep ze met wat zout en peper door de spinazie.
  • 3 Schep de spinazie in een ingevette ovenschaal en bestrooi met de verkruimelde geitenkaas. Schep daarop het röstimengsel en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de rösti gaar is en het korstje mooi bruin is geworden.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté