ovenvaste braadpan
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
ovenvaste braadpan
bereiden
bereidingstip
Lekker met aardappelgratin, brood of pasta.. <p><strong>Invriezen</strong></p> Laat de vegetarische stoof maximaal twee uur afkoelen tot kamertemperatuur. Verdeel in porties die je voor het kerstdiner makkelijk kunt ontdooien. Bewaar de stoof in luchtdichte bakjes of diepvrieszakken en schrijf de datum erop. Gebruik je zakken? Haal dan zoveel mogelijk lucht eruit. Laat ongeveer 1 cm ruimte vrij aan de bovenkant voor de uitzetting tijdens het invriezen. Leg de bakjes of zakken vervolgens plat in de vriezer, zodat ze gelijkmatig bevriezen.. <p><strong>Bewaren</strong></p> De ideale vriezertemperatuur is -18°C. Laat de stoof niet langer dan drie maanden in de vriezer liggen. . <p><strong>Ontdooien en opwarmen</strong></p> Zet de bevroren stoof de avond of 24 uur van tevoren in de koelkast. Je kunt de bak of zak op een schaal of bord zetten om eventueel vocht op te vangen. Verwarm de ontdooide stoof daarna in een pannetje. Schep het tijdens het verwarmen om, zodat het gelijkmatig wordt verhit. Heb je minder tijd? Ontdooi de stoof dan in dan in de magnetron! Zet de bak of zak op een bord om het vrijkomende vocht op te vangen. Verwarm het eten op de ontdooistand van de magnetron en schet het tussendoor een paar keer om.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 204 kcal |
vet | 8 gram |
verzadigd vet | 1 gram |
koolhydraten | 15 gram |
eiwit | 10 gram |
WEB01-SPAR-PU