4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Risotto primavera met tuinbonen

Risotto primavera met tuinbonen

ingrediënten


30 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriestuinbonen

dit product is niet beschikbaar

1 basisrecept soffritto
350 gram risottorijst

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng de bouillon aan de kook. Verhit de olie en bak hierin de rijst tot de korrels glazig zijn.
  • 2 Schep de soffritto erdoor en voeg de bouillon in gedeelten toe zodat de rijst deze kan opnemen.
  • 3 Kook intussen de tuinbonen in 5-10 minuten gaar. Verwijder eventueel de buitenste velletjes (dubbel doppen.
  • 4 Schep de tuinbonen met de rozemarijn en Parmezaanse kaas door de risotto.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté