kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energiedrink sugarfree

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

3 . 59

500 Milliliter

stimuleert lichaam en geest

  • stimuleert lichaam en geest
  • suikervrij
  • ijskoud het lekkerst

omschrijving

Vleugels zonder suiker, met Red Bull Sugar-Free Laat je vleugels uit en begin je dag met een extra dosis energie! De Red Bull Sugar-Free is exact wat de naam doet vermoeden: een energiedrink die je de boost geeft die je nodig hebt, maar dan zonder suiker. De 2-pack is ideaal om te delen, of om in de koelkast op te bergen voor die momenten waarop je een beetje extra pit kunt gebruiken. De suikervrije formule stimuleert je lichaam en geest, en wordt versterkt door het feit dat het ijskoud het lekkerst is. Bewaar en gebruik Red Bull Sugar-Free Om op ieder moment van de dag van te kunnen genieten, bewaar je Red Bull Sugar-Free het beste in de koelkast, zodat het altijd heerlijk koel is wanneer je het drinkt. Elk blikje van 250ml bevat een flinke dosis energie, dus vergeet niet verantwoordelijk te zijn en met mate te drinken. Meer over Red Bull Sugar-Free Als je op zoek bent naar andere opties in de Red Bull reeks, probeer dan eens de Red Bull Original. Je kan de suiker-vrije variant van Red Bull ook vervangen door een ander merk energiedrank die ook suikervrije opties biedt. Mocht je een borrel gepland hebben, dan kan de Red Bull Sugar-Free perfect als mixer dienen voor een cocktail. Wil je weten wat je erbij kunt snacken? Probeer eens wat pikante nootjes of pittige kaasblokjes, de combinatie van pittig eten en een koude Red Bull is een ware explosie van smaken. Licht, verfrissend en boordevol energie, dat is Red Bull Sugar-Free!
  • Red Bull Sugarfree
  • Bevat een bron van fenylalanine. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Hoog cafeïnegehalte.
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12), aroma's, verdikkingsmiddel (xanthaangom), kleurstof (karamel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull energiedrink sugarfree
3 . 59