gemak voor elke dag

Tijd voor de grote schoonmaak? Bij SPAR vind je alle producten die je daarvoor nodig hebt.

bekijk alles

alles voor de grote schoonmaak

bekijk alles

Verwen jezelf!

bekijk alles

alles voor frisse glimlach

alle mondverzorging

gemak voor elke dag vind je bij SPAR

alles dichtbij

Je kunt bij SPAR natuurlijk altijd terecht voor je dagelijkse boodschappen. Naast verse producten die vers van ’t land komen en een ambachtelijke bakkerij en slagerij, geeft SPAR ook een ruim drogisterij assortiment en alles voor in-en-om het huishouden. Je kan eenvoudig alles online bestellen. Bestel je vandaag voor 10:00 uur dan heb je alles dezelfde dag nog in huis.

schoonmaakkriebels

Zodra het voorjaar in zicht komt gaat het kriebelen, alles moet schoon. Bij SPAR vind je alle producten die je daarvoor nodig hebt. Heel het huis weer schoon in een handomdraai en helemaal fris voor het voorjaar. Bij SPAR vind je diverse huishoudreinigers voor elk oppervlak. Voor elk klusje is er een passend product te vinden.

gemak voor elke dag

Naast dagverse boodschappen vind je bij SPAR ook diverse verschillende artikelen voor de dagelijkse verzorging. Van mondverzorging tot lichamelijke verzorging, alles is tegelijk te bestellen met je reguliere boodschappen. Heb je last van de griep of voel je je niet helemaal fit? Dan kun je ook terecht bij onze drogist om de pijn te verzachten en om gezond en fit te blijven.

in en om het huis

Verse producten kun je natuurlijk dagvers vinden bij SPAR. Maar ben je nog iets vergeten voor dat ene feestje, of ben je in alle haast vuilniszakken of batterijen vergeten te halen? Bij SPAR kan je dit allemaal tegelijk toevoegen in je winkelmand. Ook voor je huisdier kun je terecht bij SPAR. Van kattenbakvulling tot brokjes en van verzorging tot snacks om ze eens flink te verwennen.

recalls | bekijk ze hier!