kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Senseo koffiepads mild

Senseo

5 . 65

36 Stuks

Een verfijnde koffie van licht gebrande Arabicabonen voor een zachte smaak, met een heerlijke cremalaag. Geniet met één druk op de knop van een vers kopje Senseo® Mild koffie.

  • smaaksegment verfijnd: mild en zacht
  • lichte branding
  • te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines

omschrijving

Zacht Ontwaken met Senseo Mild Koffiepads Begin je dag rustig en verfijnd met een kopje koffie gezet met de Mild koffiepads van Senseo. Deze koffiepads, zorgvuldig samengesteld uit licht gebrande Arabicabonen, beloven een milde en zachte smaakbeleving. Je geniet van een perfect gebalanceerde koffie met een heerlijke cremelaag voor een ontspannen ontbijt of lunch. En met maar liefst 36 stuks in een verpakking, heb je altijd genoeg voor een genotvolle koffiepauze. Deze koffiepads zijn niet alleen heerlijk, maar ook duurzaam, gecertificeerd door de Rainforest Alliance. Bewaar en Gebruik Senseo Mild Koffiepads Houd je koffiepads fris en op hun best door ze op een koele, droge plaats te bewaren. De zak waarin de pads zitten is ontworpen om de versheid van de koffie te behouden, maar eenmaal geopend, raden we aan de zak goed af te sluiten om de smaak zo mogelijk te behouden. De koffiepads zijn te gebruiken in alle SENSEO® koffiepadmachines. Dankzij het gebruiksgemak en de snelheid van je machine en deze koffiepads, heb je in een handomdraai een kop mild en zacht smakende koffie in je handen. Meer over Senseo Mild Koffiepads Mocht je eens willen variëren met je koffiekeuze, dan biedt Senseo tal van andere smaakvarianten - van Classic tot Strong en Extra strong. Er is altijd wel een variant die aansluit bij je smaak. En voor het optimale genot van je Senseo Mild koffie, raden we aan om je kopje koffie te begeleiden met een licht, niet te zoet ontbijt of lunch. Hierdoor kom je goed tot rust, terwijl je geniet van de subtiele smaken van je koffie. Laat de dag maar komen, je bent er klaar voor met je verse kop Senseo Mild koffie.
  • gemalen koffie in pads
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
36 Stuks

bewaren

Wij adviseren om de SENSEO koffiepads op een koele, droge plek te bewaren tot 2-3 weken na opening.

gebruik

Gebruik de enkele padhouder voor 1 kopje koffie en de dubbele padhouder voor 2 kopjes koffie. Na gebruik de padhouder naspoelen met water.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Senseo koffiepads mild
5 . 65