kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa reine ecopack

Spa

4 . 75

5 Liter

Spa reine ecopack: puur water, handige 5l bag-in-box!

  • Natuurlijk mineraalwater
  • Handige ecoverpakking 5L
  • Duurzame bag-in-box oplossing

omschrijving

Ontdek de Puurheid van Spa Reine Ecopack 5L Water is de bron van alle leven en met Spa Reine kies je voor een natuurlijk zuiver product. Dit A-merk water wordt geleverd in een ecovriendelijke bag-in-box van maar liefst 5 liter. De Spa Reine Ecopack is ideaal voor thuis of op kantoor, waardoor je altijd voldoende gehydrateerd blijft. De verpakkingstypologie en de netto-inhoud van 5 LTR onderscheiden dit product van traditionele waterflessen, en dragen bij aan een duurzamere levensstijl. Bewaar en gebruik Spa Reine Ecopack 5L Omdat Spa Reine een houdbaar product is, kun je genieten van het gemak dat deze ecopack biedt zonder je zorgen te hoeven maken over de houdbaarheidsdatum op korte termijn. Het is aanbevolen de Spa Reine Ecopack op een koele, droge plek te bewaren en uit direct zonlicht te houden. Hierdoor behoudt het water zijn natuurlijke puurheid en smaak zoals je van Spa gewend bent. Meer over Spa Reine Ecopack 5L Als je een stap verder wilt gaan in milieubewustheid zonder in te leveren op kwaliteit, dan biedt de Spa Reine Ecopack een uitstekende keuze. Er zijn alternatieve waterverpakkingen beschikbaar, maar geen enkele combineert de gemakkelijkheid, het eco-design en de zuiverheid zoals deze bag-in-box. Kies voor de Spa Reine Ecopack 5L en draag bij aan een gezonde levensstijl terwijl je de planeet beschermt. Pure hydratatie, slim verpakt.
  • Natuurlijk mineraalwater.
inhoud en gewicht
5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Analyse (mg/l): Ca: 5 Mg: 2 Na: 3 k: 0,5 Cl: 5 so4: 4 no3: 1,5 hco3: 17 SiO2: 7 pH: 6 Droogrest: 38 mg/l

bewaren

Bewaar uit de zon in een nette, droge, koel en geurloze omgeving. Ten minste houdbaar tot einde: Na opening 4 weken houdbaar.

gebruik

1.De voorgeperforeerde flap induwen en oplichten. Het ronde flapje verwijderen. 2. Het kraantje voorzichtig vrijmaken en vastzetten. 3. De veiligheidsafdekking wegnemen door aan de lip te trekken. 4. Het water wordt afgetapt door de hendels omhoog te trek

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa reine ecopack
4 . 75
Terugroepactie | Kips Vega Paté