kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar biefstukspies Argentijns

Spar

4 . 20

140 gram

Proef Argentinië met Spar's malse biefstukspies van 1 kg

  • Authentieke Argentijnse smaak
  • Vers Spar kwaliteitsvlees
  • Handige porties in bakje

omschrijving

Smaakvolle Spar Biefstukspies Argentijns: Vleugje Zuid-Amerika op Jouw Bord Klaar voor een smaaksensatie die je meevoert naar de pampa's van Argentinië? Met de Spar Biefstukspies Argentijns voeg je eenvoudig een internationale dimensie toe aan jouw diner. Deze smaakvolle spiesen, met een netto-inhoud van 1 kilogram, zijn ruim voldoende voor meerdere heerlijke maaltijden of om te delen tijdens een gezellige barbecue met vrienden. Verpakt in een handig bakje zijn ze niet alleen gemakkelijk te bewaren maar ook ideaal om mee te nemen als je uitgenodigd bent voor een culinair avontuur buitenshuis. De functionele productnaam 'biefstukspies' laat er geen gras over groeien: dit zijn premium stukjes vlees op een spies, gekruid met authentieke Argentijnse specerijen, zodat je zonder moeite een gastronomisch moment creëert. Bewaar en gebruik Spar Biefstukspies Argentijns De kruidige Spar Biefstukspies Argentijns is eenvoudig te bewaren bij een temperatuur van 2°C tot maximaal 7°C, en zo blijft het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum, die op de verpakking staat aangegeven, perfect vers. Zorg ervoor dat je de biefstukspies goed gekoeld bewaart in de koelkast om de kwaliteit te behouden. Voor het beste resultaat en de heerlijkste smaakervaring is het aan te raden om de spiesen na aankoop binnen een paar dagen te bereiden en te consumeren. Zo ben je verzekerd van een tendere en sappige biefstuk, zoals die bedoeld is. Meer over Spar Biefstukspies Argentijns Ben je een liefhebber van een goede biefstuk, maar sta je ook open voor variatie? Als alternatief voor de klassieke biefstukspies kun je jouw diner verrijken met andere vleessoorten zoals kippen- of lamsspiesen, of zelfs een vegetarische optie als je wat minder vlees wilt eten. De Argentijnse biefstukspies van Spar kan uitstekend worden gecombineerd met traditionele Zuid-Amerikaanse bijgerechten, zoals een frisse chimichurri, gegrilde groentes of een smaakvolle quinoasalade voor een authentieke Argentijnse eetervaring. Met de Spar Biefstukspies Argentijns verrijk je jouw eettafel met een exotisch product dat gegarandeerd in de smaak valt bij jou en je gasten.
  • Gemarineerde biefstukblokjes aan een spies, rundvleesbereiding
inhoud en gewicht
140 gram

ingrediënten

ingrediënten
92% rundvlees*, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, shea), specerijen (paprikapoeder, witte peper, komijn, karwijzaad), zout, uigranulaat, knoflookgranulaat, kruiden (rozemarijn, oregano, tijm), antioxidant: E300, paprikaconcentraat, natuurlijke aroma's, gebrande suiker. * = Beter Leven keurmerk 2 sterren.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 21.2 gram

Koolhydraten 0.6 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.2 gram

Vet 8.1 gram

Vet waarvan verzadigd 1.4 gram

Zout 0.61 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

gebruik

Door en door verhitten voor consumptie

contactgegevens

Westfort retail

Spar biefstukspies Argentijns
4 . 20
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip