sluit filter
vlees, kip, vis, vega

rundvlees

van gehaktbal tot runderstoof

rundvlees


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar rundergehakt
4. 19
Spar rundergehakt Pak(je) 500 Gram
4. 19
Spar half om half gehakt
3. 59
Spar half om half gehakt Pak(je) 500 Gram
3. 59
je zit gebakken

je zit gebakken

Een stukje vlees bak en braad je perfect en lekker in één van onze bak-en braadproducten.

Spar Soepballetjes
2. 25
Spar Soepballetjes Pak 250 gram
2. 25
mosterd

mosterd

Verschillende variaties mosterd, lekker bij de maaltijd op de boterham of bij een blokje kaas.

Spar Soeppakket
4. 55
Spar Soeppakket Pak 350 gram
4. 55
Spar runderriblap
7. 25
Spar runderriblap Pak 500 gram
7. 25
Spar runderpoulet
5. 07
Spar runderpoulet Pak 300 gram
5. 07
Spar sucadelap
6. 68
Spar sucadelap Pak(je) 495 gram
6. 68
heel Holland bakt

heel Holland bakt

Roomboter is dé basis van taart en gebak. Kies voor gezouten of ongezouten roomboter.

Spar hacheevlees
6. 65
Spar hacheevlees Pak(je) 500 gram
6. 65
Spar kogelbiefstuk
9. 24
Spar kogelbiefstuk Pak 300 gram
9. 24
IMPALA corned beef
3. 39
IMPALA corned beef Blik 340 Gram
3. 39

Is rundvlees eigenlijk gezond?

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar een stukje rundvlees is wel heel erg lekker. Een mals gebakken biefstukje, een rundervink of een heerlijke stoofpot, is puur genot. De smaak is rond en vol en je kunt er heel veel verschillende gerechten mee bereiden. Rundvlees is relatief rijk aan ijzer en vitamine B12 en past daarom perfect in een gezond eetpatroon. Wil jij op de gezonde toer, dan is het natuurlijk verstandig om volle sauzen en de koolhydraten te skippen. Dan kun je bijvoorbeeld het beste een heerlijke Thaise salade maken met rauw of heel kort aangebraden biefstuk. Je maakt de salade extra smaakvol met Spaanse peper, rode ui en koriander.

rauw of rul rundvlees

Doordat je rundvlees rauw of juist gebakken kunt eten is er direct een breed scala aan gerechten mogelijk. Van rul gebakken gehakt in de taco’s tot flinterdun gesneden biefstukreepjes voor in de salade. Niet voor niets komt rundvlees op vrijwel alle menu’s in de hele wereld voor. Rundvlees is echter relatief duur, daarom kan niet iedereen zich dagelijks zo’n lekker stukje vlees permitteren. Je hoeft ook niet iedere dag aan de entrecote, wissel af. Je kunt de ene dag prima kiezen voor een stamppot met een vleesvervanger en de andere dag jezelf verwennen met een mooi stuk vlees. Kies altijd wel voor goede kwaliteit. Het vlees van SPAR is van uitstekende kwaliteit. Rijk van smaak en supermals. Dus als je zelf de carpaccio wil snijden, dan kun je daar perfect de biefstuk van SPAR voor gebruiken.

‘n hamburger is de king van de BBQ

Ga je barbecueën? Dan is een goede hamburger natuurlijk onontbeerlijk! Je kunt helemaal los gaan door het gehakt zelf te draaien en te kruiden, maar je kunt je creativiteit ook de vrije loop laten door de heerlijke SPAR burgers te kopen en het broodje rijk te beleggen. Iedereen kent de traditionele variant wel. Hamburger, saus en sla, maar je kunt natuurlijk nog veel verder gaan met het beleggen van het broodje. Kijk ter inspiratie alleen al eens op de fastfood menu’s. Wij vinden het een uitdaging om nog een stapje verder te gaan. Bijvoorbeeld door een rijke uienchutney te maken en op de hamburger een plak gorgonzola te laten smelten. Het water loopt je toch direct in de mond!

recalls Bio hapje appel perzik banaan 6+, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier