kies je deal!

De nieuwe kies je deals zijn vanaf nu beschikbaar. Deze deals zijn het hele jaar door beschikbaar. Kom langs in de winkel om te profiteren van deze acties of plaats je bestelling online!

verse belegd broodje & verse sap

samen voor € 4.-

roomboter of meergranen croissant & verse sap

samen voor € 1.95

bestel je boodschappen online!

In slechts een paar stappen kun je online boodschappen bestellen bij SPAR. Wij zetten de boodschappen op het door jou geselecteerd tijdstip klaar. Wil je de boodscappen liever laten thuisbezorgen? Geen probleem. Wij bezorgen jouw bestelling graag tot aan de voordeur.

bezorging voor € 4.95
vanaf € 50.- gratis bezorging
geen minimum bestelbedrag

loopt je voorraadkast leeg?

jouw  gemakswinkel

Bij SPAR komt jouw gemak op de eerste plaats. Je dagelijkse benodigdheden zoek je natuurlijk het liefst bij je in de buurt. Als winkel voor dagelijks gemak zijn wij er voor jouw dagelijkse benodigdheden. De SPAR bij jou in de buurt zorgt  voor leven in de brouwerij. Je haalt in de gemakswinkel niet alleen je dagelijkse boodschap,  je profiteert ook van handige services, ontmoet de betrokken ondernemer en je buurtbewoners: het is er gezellig. Samen met onze klanten zorgen de SPAR gemakswinkels voor een buurtgevoel. Onze medewerkers zijn oprecht betrokken. Dat zie je aan alles. Ze bieden altijd een helpende hand, zijn in voor een praatje en hun vriendelijkheid komt recht uit het hart. Bij SPAR vind je alles onder 1 dak. 

alles onder 1 dak 

We hebben het al vaak gezegd, maar bij SPAR vind je alles onder 1 dak. Hiermee bedoelen we dat wij vele meer aanbieden dan alleen boodschappen. Wij doen ons uiterste best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Portemonnee vergeten? Haast je niet naar huis, je kunt ook afrekenen met Tikkie. Geen tijd om een cadeau te kopen? Geen probleem! Bestel je cadeau online en laat het bij jou of de ontvanger thuis bezorgen. Pakketjes ophalen of retour sturen? Ook daarvoor kun je bij jouw lokale SPAR winkel terecht. Vers brood nodig? Neem je toch gelijk even mee als je jouw pakketje ophaalt? Bij SPAR vind je alles onder 1 dak, dat beloven we je.