altijd een SPAR in de buurt

SPAR is altijd in de buurt met producten voor gemak voor elke dag. Of je nu een SPAR in je eigen dorp of stad hebt, je op vakantie bent of onderweg bent, SPAR is altijd dichtbij. De ondernemers van SPAR staat elke dag weer voor je klaar met verse producten, de beste service en de smakelijkste aanbiedingen. Elke winkel heeft een uniek assortiment en diverse lokale acties. Bekijk meer informatie over jouw SPAR in de buurt; zoals openingstijden, het aanbod in services of informatie over online bestellen. Bij veel SPAR winkels geldt: vandaag besteld, vandaag in huis*!

geen gedoe op vakantie  

Op vakantie wil je natuurlijk met je voetjes omhoog en zo min mogelijk boodschappenstress. Bij SPAR bestel je lekker makkelijk de boodschappen online, zonder gedoe. Je kan de boodschappen bestellen, laten bezorgen of ophalen in de winkel. Je kan veilig achteraf afrekenen en we brengen het zelf tot de koelkast. Zet de keuken in je vakantie huisje vol met al het lekkers van SPAR. Bijvoorbeeld borrelhapjes, drankjes en warme broodjes voor bij het ontbijt.

wat eten we vanavond?

Lekker eten, maar geen uren in de keuken staan tijdens je wel verdiende vakantie? Bij SPAR vind je de lekkerste én makkelijkste recepten die je binnen een handomdraai op tafel hebt staan. We hebben bijvoorbeeld diverse een-pansrecepten die je eenvoudig kan maken als je niet het benodigde keukengerei bij de hand hebt. Probeer bijvoorbeeld onze bonensalade met citroen en spekjes of spaghetti met ansjovis en tomaatjes. Zó lekker, zó klaar!

Terugroepactie | Kips Vega Paté