kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar halve vlaai sinaasappel

Spar

7 . 99

596 Gram

Ontdek de zonnige smaak van Spar's halve sinaasappelvlaai!

  • Vers gebakken sinaasappel vlaai
  • 596 gram pure verwennerij
  • Verpakt in handig krat

omschrijving

Verwen jezelf met de Heerlijke Spar Halve Sinaasappelvlaai Ervaar de unieke combinatie van zoet en fris met de Spar halve sinaasappelvlaai, een traktatie die je dag ongetwijfeld zal opfleuren. Deze verrukkelijke halfvormige vlaai is rijkelijk gevuld met de frisse smaak van sinaasappel, gecombineerd met een zachte, zoete bodem die smelt op je tong. Bovendien heeft deze vlaai, afkomstig van het vertrouwde merk Spar, een gewicht van 596 gram waardoor het perfect is voor een klein gezelschap of als je jezelf eens lekker wilt verwennen. De halve vlaai komt in een stevig krat, waardoor het product zijn vorm en versheid behoudt tijdens het vervoer en tot aan je eettafel. Bewaar en gebruik de Spar Halve Sinaasappelvlaai Hoewel deze heerlijke vlaai het liefst direct wordt aangesneden, is het goed om te weten dat je hem bij aankoop ook kunt bewaren. De Spar halve sinaasappelvlaai blijft het langst vers als je hem in de koelkast plaatst. Zo kun je nog enkele dagen na aankoop genieten van de optimale smaakbeleving. Voor het beste bewaaradvies is het aan te raden de vlaai koel en droog te bewaren, en altijd in de oorspronkelijke verpakking om de versheid en smaak te garanderen. Meer over de Spar Halve Sinaasappelvlaai Heb je zin in variatie of zoek je een alternatief voor deze frisse, fruitige lekkernij? Spar biedt een verscheidenheid aan smaakvolle vlaaien. Voor de liefhebbers van klassiekers is er bijvoorbeeld de kersen- of appelvlaai. Ben je op zoek naar een luchtiger alternatief, dan kunnen de slagroom- of abrikozenvlaaien jou wellicht bekoren. Elk van deze vlaaien is met zorg samengesteld en biedt een eigen unieke smaakervaring. Geniet van Spar's halve sinaasappelvlaai als een uitgesproken en smaakvol dessert, 's middags bij de koffie of gewoon als je zin hebt in een heerlijk stukje taart. Ontdek het zelf en laat je verrassen door de rijke smaken van Spar's assortiment aan vlaaien en taarten.
  • vlaaibodem gevuld met 29,9% sinaasappelbavaroise gedecoreerd met 11,9% witte topping op basis van melk en plantaardige olie
inhoud en gewicht
596 Gram

ingrediënten

ingrediënten
water, suiker, MAGERE MELK, TARWEBLOEM, plantaardige oliën (palm, palmpit, raapzaad), roomboter (MELK), glucosestroop, geheel gehard palmpitolie, dextrose, gemodificeerd aardappel zetmeel, geheel gehard plantaardig kokosvet, SCHARRELEI, maïszetmeel, glucose-fructosestroop, weipoeder (MELK), 0,6% bloedsinaasappelpoeder, rundergelatine, MAGERE MELKPOEDER, zout, stabilisatoren: E339/E407/E450/E516, voedingszuur: E330, natuurlijk aroma's, geleermiddel: E407/E440, emulgator: E322 (zonnebleomlecithinen)/E433/E471, zuurteregelaar: E330/E331/E503, kleurstof: E120/E160a/E160b, SCHARRELEIGEEL, rijsmiddel: E500, aroma's, MELKEIWIT, citroensappoeder, conserveermiddel: E202, verdikkingsmiddel: E401, citroenschil. Dit product kan sporen van NOTEN bevatten.
allergie-informatie

bevat: ei, melk, noten, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0 gram

Koolhydraten 34.7 gram

Koolhydraten waarvan suikers 24.1 gram

Vet 13.8 gram

Vet waarvan verzadigd 9.7 gram

Zout 0.3 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

contactgegevens

BAKKERIJ DAM

Spar halve vlaai sinaasappel
7 . 99
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip