DEZE ACTIE IS HELAAS VERLOPEN

actieperiode van: donderdag 23 september t/m woensdag 17 november

direct boodschappen bestellen

haal je spaarkaart bij de kassa

Of laat een opmerking achter bij je online bestelling.

spelletjesavond met SPAR
4 personen
20 min

bestel je boodschappen online bij SPAR!

Met zware tassen sjouwen? Niet nodig. Bestel eenvoudig online je boodschappen bij je eigen SPAR winkel of bijvoorbeeld bij een SPAR winkel in de buurt van het werk. Je kunt de bestelde boodschappen laten (thuis)bezorgen of zelf ophalen in de winkel. 

Spaar en zet het bord maar klaar!

Zin in een gezellig avondje met familie en vrienden, spaar dan voor deze toffe spellen! Hoe werkt het? Bij een volle spaarkaart van 10 zegels en met een bijbetaling vanaf 6,50 EURO kun je kiezen uit diverse spelletjes.

samen is veel gezelliger

Misschien sta je er niet altijd bij stil, en dat is maar goed ook, maar het kan zijn dat een goede buur of bekende tijdens de komende donkere dagen geteisterd wordt door gevoelens van eenzaamheid. Hoe fijn is het dan om met elkaar een gezellig spelletje te spelen? Even de gedachten verzetten, lekker met elkaar om tafel om een bloedstollend bordspel of hysterisch dobbelspelletje te spelen! De tijd vliegt voorbij en je maakt iemand superblij!

Echt wel... Geef een gezelschapsspel!

Ja hoor, de dagen van cadeautjes staan weer voor de deur. Soms weet je van gekkigheid niet meer wat je moet geven. Een goed boek, cadeaubon of een paar sokken heb je nu al zo vaak gegeven! Dan is het tijd voor iets nieuws en misschien vind jij het heel voor de hand liggend, maar wedden dat je je familie of vrienden een supergroot plezier doet met een actiespel, kaartspel of behendigheidsspel. Superleuk tijdens de donkere dagen én héél gezellig om in het zonnetje in het park of op de camping te geven. Een cadeau voor alle seizoenen en leeftijden!

actievoorwaarden spaaractie

De spaaractie "spelletjesavond met SPAR"  is geldig donderdag 23 september t/m woensdag 17 november. Je kunt je volle spaarkaart  t/m zondag 28 november inleveren in de winkel. 

Deze spaaractie is niet geldig bij onze SPAR winkels op de universiteitsterreinen, SPAR recreatie winkels in Asten-Ommel, Bakkum, Biddinghuizen, Brouwershaven, Buren, Burgh Haamstede, De Cocksdorp(Texel), Den Burg (Texel), Echten, Eersel, Epen, Hee (Terschelling), Koudekerke, Ouddorp, Overveen, Renesse, Roggel, Sevenum, St. Maartensvlotbrug, St. Maartenszee, Well, Wolphaartsdijk en Zoutelande. SPAR express winkels bij tankstations en in SPAR city winkels in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam; Carolina Macgillavrylaan/Nieuwe Kerkstraat/Rapenburg/Orlyplein/Kinkerstraat, Arnhem, Breda, Den Haag; Bezuidenhoutseweg/Korte Poten/ Noordeinde, Eindhoven, Enschede, Gouda, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam; W. de Withstraat/ Glashaven/Voorschoterlaan/Steve Bikoplaats, Schiedam, Utrecht, Zutphen en Zwolle.

*Exclusief betaald en uit te keren statiegeld en wettelijke niet toegestane artikelen (rookwaren, slijterijartikelen, zuigelingenvoeding 0-6 maanden, geneesmiddelen, services en diensten). 

recalls Bio hapje appel perzik banaan 6+, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier