kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Appelsientje sinaasappel 1.5L

Appelsientje

3 . 19

1.5 Liter

Geniet met Appelsientje sinaasappeldrink in voordelige 1.5L doos

  • 100% puur sinaasappelsap
  • 1.5 liter familieformaat
  • Duurzame kartonnen verpakking

omschrijving

Ontdek de Zonnige Smaak van Appelsientje Sinaasappeldrink Ervaar dagelijks een zomerse verfrissing met de heerlijke sinaasappeldrink van Appelsientje - een klassieker die nooit teleurstelt. De natuurlijke en pure smaak van sinaasappels in een handige 1.5 liter verpakking staat garant voor kwaliteit en smaak bij elke slok. Als A-merk zet Appelsientje de standaard met deze verkwikkende drank zonder kunstmatige toevoegingen. Gedistilleerd naar perfectie om jou en je gezin te voorzien van een authentieke fruitervaring, elke dag weer. De doos dient niet alleen als een efficiënte en recyclebare verpakking maar benadrukt ook Appelsientje's inzet voor duurzaamheid. Met elke slok van deze functionele productnaam 'Appelsientje Sinaasappeldrink' geniet je van de belofte van kwaliteit die het merk met zich meebrengt. Bewaar en gebruik Appelsientje Sinaasappeldrink Sinaasappeldrink, zoals die van Appelsientje, hoort thuis in ieders koelkast. Om de versheid te behouden en de natuurlijke smaak te garanderen, kun je de 1.5 liter Appelsientje Sinaasappeldrink het beste gekoeld bewaren. Zo geniet je altijd van een koud, verfrissend glas sap wanneer je maar wilt. Eenmaal geopend, blijft deze smaakvolle drank nog dagenlang houdbaar in de koelkast. Duik in de levendigheid van puur sinaasappelsap door een carton Appelsientje koel en klaar te hebben staan voor jouw dagelijkse dosis vitamines! Meer over Appelsientje Sinaasappeldrink Voor liefhebbers van variatie of diegenen die op zoek zijn naar een alternatief, biedt het assortiment van Appelsientje ook andere vruchtensappen. Na het genieten van de klassieke sinaasappeldrink, zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Appelsientje multivitamine mix, boordevol verschillende fruitsoorten voor een complexere smaakbeleving. Of trakteer jezelf op de Appelsientje Tomatientje voor een verrassende draai aan je dagelijkse groente- en fruitinname. Wat je keuze ook is, met Appelsientje weet je dat je kiest voor kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en een merk dat om het milieu geeft. Voeg wat zonnig genot toe aan je dag met Appelsientje Sinaasappeldrink en ontdek jouw nieuwe favoriete dorstlesser binnen hun uitgebreide assortiment.
  • Drank op basis van vruchtensap en zuivel, gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong. Kort verhit. Boisson à base de jus de fruits et de laitage, sucrée avec des édulcorants d’origine naturelle. Chauffée brièvement.
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Vruchtensap uit concentraat (sinaasappel 29%, appel 28%, citroen), water, vloeibare MELKbestanddelen (MELKpermeaat) 10%, ROOM 0,1%, stabilisator (pectine), natuurlijk sinaasappel aroma, zoetstof (steviolglycosiden uit Stevia)
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.2 gram

Koolhydraten 5.7 gram

Koolhydraten waarvan suikers 5.6 gram

Vet 0.02 gram

Vet waarvan verzadigd 0.01 gram

Zout 0.012 gram

bewaren

Na opening enkele dagen houdbaar in de koeling (max. 7°C)

gebruik

Schudden voor gebruik

contactgegevens

RIEDEL EDE VRUCHTENSAPPEN

Appelsientje sinaasappel 1.5L
3 . 19
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes