sluit filter
brood

stokbrood


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

stokbrood wit
1. 59
stokbrood wit Zak 440 Gram
1. 59
pain D'Antan mout
1. 99
pain D'Antan mout Los 450 Gram
1. 99
Stokbrood wit
1. 69
Stokbrood wit Los 400 Gram
1. 69
een lekker gevulde borrelplank

een lekker gevulde borrelplank

Borreltijd! Een plank gevuld met lekkere kaasjes, heerlijk met een glaasje port en stukje brood!

Stokbrood Tarwe
1. 59
Stokbrood Tarwe Los 440 Gram
1. 59

vakantie gevoel met SPAR stokbrood

Denk je aan stokbrood, dan denk je aan Frankrijk. De Fransman met een baret op het hoofd en een stokbrood onder de arm is misschien cliché, maar wel treffend. Hoe heerlijk om in je vakantie op de camping of de bij de ‘boulangerie’ naar binnen te stappen en ‘deux baguette’ te bestellen. Zoals ze de stokbroden in Frankrijk maken, zo proef je ze bijna niet in Nederland. Bij SPAR hebben we natuurlijk de lekkerste stokbroden, maar dan mis je misschien toch een beetje het vakantie gevoel. Maar ach, ga in het weekend lekker in de ochtendzon zitten, zet een Franse chanson aan en beleg een stokbroodje met een laagje roomboter en jam en je waant je direct op vakantie!

stokbrood is super veelzijdig

Met stokbrood kun je alle kanten op. Halveer een stokbrood en beleg deze met ham, kaas, sla en een gekookt eitje en je hebt een lunch voor de stevige trek. Snijd een stokbroodje in plakjes en beleg met Franse kaasjes en toastsalade voor bij de borrel. Serveer een in blokjes gesneden stokbrood bij de kaasfondue of vul een stokbrood en eet deze met een salade als avondmaaltijd. Een stokbrood heb je zo gevuld. Snijd overdwars door de helft. Besmeer één helft met roomkaas, beleg met salami, plakjes tomaat en bestrooi met geraspte kaas en verse peper. Leg de andere helft van het stokbrood erop en rol in aluminiumfolie. Leg 15 minuutjes in een voorverwarmde oven (200°celcius) en smullen maar!

stokbrood neutraliseert

Vind jij dat ook zo lekker? Een stokbroodje voor de maaltijd? Lekker met wat olijfolie of gezouten roomboter? Bij de maaltijd wordt (stok)brood ook wel geserveerd om in sauzen te deppen. Hoe lekker is het om een stokbroodje te deppen in de saus van een boeuf bourguignon of in de roomboter waar een malse biefstuk in gebakken is. Stokbrood wordt ook gebruikt om smaken te neutraliseren. Niet voor niets kun je bij een wijnproeverij een stukje stokbrood eten nadat je de wijn hebt uitgespuugd of stiekem toch hebt opgedronken.

recalls | bekijk ze hier!