sluit filter
brood

vruchtenbrood, daar zit iets in

vers en ambachtelijk uit de SPAR bakkerij

zoet, vruchtenbrood


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

vruchtenstol
2. 69
vruchtenstol Zak 750 Gram
2. 69
Spar Krentenbrood
2. 89
Spar Krentenbrood Zak 500 Gram
2. 89
Spar Rozijnenbrood
2. 89
Spar Rozijnenbrood Zak 500 Gram
2. 89
Smeer 'm!

Smeer 'm!

Met de roomboter van SPAR maak je alles nóg een tikkeltje lekkerder. Probeer het zelf!

Spar Suikerbrood
2. 89
Spar Suikerbrood Zak 400 Gram
2. 89
Spar mueslibrood
3. 29
Spar mueslibrood Zak 500 Gram
3. 29

voedzaam en lekker mueslibrood

Houd je van een stevige boterham en wil je wel eens iets anders? Probeer dan eens mueslibrood. Eigenlijk heeft dit brood geen beleg nodig, heb je toch graag een belegde boterham? Dan smaakt dit brood heerlijk met oude kaas of met appelstroop. Ook heel lekker is het om dit brood te roosteren. Dat geeft echt een extra smaak dimensie. Tegenwoordig zie je muesli, maar ook krenten- of rozijnenbrood verwerkt in desserts. Dit brood wordt dan gebakken als een wentelteefje. Heerlijk met een gebakken appeltje, kaneel en bolletje roomijs. Laat je creativiteit de vrije loop en je kunt er zeker van zijn dat je de lekkerste gerechten verzint met mueslibrood!

Krentenbrood of krentenwegge?

Vruchten- en krentenbrood kent vele tradities en recepten. Krentenwegge is een goed voorbeeld. De oorsprong van dit smaakvolle brood vinden we in Twente. Dit brood bestaat bijna meer uit krenten dan uit brood. Het is een echte verwennerij. Niet zelden wordt er in plaats van een taartje of koekje in Twente een stukje krentenwegge bij de koffie geserveerd. Dit traditionele brood kun je niet op de website bestellen, maar heeft de lokale SPAR winkel misschien wel in het assortiment. Ben je een keer in Twente, dan is het écht de moeite waard om dit brood te proeven. Bij SPAR kun je natuurlijk het lekkerste krenten -en rozijnenbrood bestellen, maar eerlijk is eerlijk… hoe lekker dit brood ook is. De traditionele krentenwegge is de onbetwiste smaak winnaar!

Welk gevuld brood kies jij?

Vruchten- en gezoet brood heeft iets heel feestelijks. Vooral gevuld brood met amandelspijs wordt vaak op traditionele feestdagen zoals Kerst of Pasen geserveerd bij het ontbijt of bij de brunch. Lekker met ‘n laagje roomboter. Meer heeft het brood niet nodig! Er zijn nogal wat prijsverschillen tussen de gevulde broden die aangeboden worden. Vaak heeft dit te maken met de vulling. Is het echt amandelspijs of bestaat het spijs niet alleen uit amandelen, maar bijvoorbeeld ook uit gemalen witte bonen. Gaat jouw voorkeur uit naar lekker brood, gevuld met echt amandelspijs? Kies dan voor het gevulde brood van SPAR. Dit is ambachtelijk bereid en gevuld met het beste spijs.

recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier