sluit filter

zoete broodjes

zoals croissants, koffiebroodjes en chocolade broodjes

zoete broodjes


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

pecannoten koek
1. 19
pecannoten koek Los 95 Gram
1. 19
Gezonder eten is niet zo moeilijk als je denkt!

Gezonder eten is niet zo moeilijk als je denkt!

Wist je dat je op een eenvoudige manier al honderden calorieën per dag kunt besparen? Lees hier meer.

chocoladebroodje
1. 09
chocoladebroodje Los 85 Gram
1. 09
Koffiebroodje
0. 99
Koffiebroodje Los 100 Gram
0. 99
'n vers kopje thee!

'n vers kopje thee!

Groene, kruiden, zwarte of vruchtenthee? Klik hier en kies uit één van de vele thee variaties. De keuze is reuze!

Chocoladebroodje
0. 85
Chocoladebroodje Los 95 Gram
0. 85
vanillerol
0. 99
vanillerol Los 100 Gram
0. 99
ambachtelijke cake

ambachtelijke cake

Bijna net zo lekker als zelf gebakken cake!

croissant ham-kaas
1. 29
croissant ham-kaas Los 105 Gram
1. 29
cinnamon roll
1. 75
cinnamon roll Los 95 Gram
1. 75

zoete broodjes zijn een ware traktatie

Je hebt van die momenten dat je jezelf even echt wilt verwennen, een taart is teveel, een koekje net te weinig. Kies dan voor een zoet broodje! Zoete broodjes zijn perfect om jezelf op te trakteren bij het ontbijt, tijdens koffietijd of als superlekker tussendoortje. Je kunt natuurlijk zelf gaan bakken, houd je helemaal niet van bakken of heb je er geen zin in of tijd voor? Ga dan naar SPAR en trakteer jezelf op een lekker zoet broodje! Kies een chocoladebroodje, een koffiebroodje of een lekkere appelflap of kersencarré. Je kunt de zoete broodjes perfect trakteren op je verjaardag of serveren bij een high tea!

je bakt ze als zoete broodjes

Heb je de lekkere zoete broodjes van SPAR geproefd en ben je geïnspireerd geraakt? Dan wil je het misschien zelf wel gaan bakken. Ben je niet zo’n bak prins(es), maar wil je je er toch aan wagen? Begin dan met het bakken van eenvoudige zoete broodjes. De meest eenvoudige bakpoging in eigen keuken is om gebruik te maken van kant-en-klaar deeg. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor croissant deeg of bladerdeeg uit de vriezer. Vul het deeg met bijvoorbeeld chocolade, een mengsel van kaneel en suiker of van verse appel en rozijnen en je hebt binnen een handomdraai de lekkerste zoete broodjes op tafel staan. Ben je toe aan een volgend level? Dan kun je het deeg zelf gaan maken. Onthoud wel dat het maken van croissantdeeg of bladerdeeg echt een kunst op zich is. Dus als wij je mogen adviseren….

geef 'n high tea

Wil jij iets gezelligs organiseren voor een groep vriendinnen? Dan is een high tea een hele goede optie. Je kunt een hight tea laten organiseren door deze te boeken bij een bakkerij of dat gezellige koffietentje om de hoek. Maar je kunt er zelf ook één organiseren. Bestel bij SPAR lekkere zoete broodjes, muffins en hartige snacks, maak een paar sandwiches, dek de tafel feestelijk en je organiseert zelf in een handomdraai een geweldige high tea! Met een handje hulp van SPAR uiteraard.

recalls | bekijk ze hier!