kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts koffiebonen aroma rood

Douwe Egberts

8 . 29

500 Gram

Jouw ochtend: Douwe Egberts, perfecte balans.

  • Evenwichtige, ronde smaak
  • Rainforest Alliance gecertificeerd
  • Perfect voor jouw automaat

omschrijving

Je betrouwbare koffiemoment met Douwe Egberts Aroma Rood Wat is beter dan wakker worden met de geur van versgemalen koffie? Douwe Egberts Aroma Rood koffiebonen maken dagelijkse rituelen extra speciaal. De evenwichtige en ronde smaak geeft een comfortabel en vertrouwd gevoel, net als thuis. Deze koffiebonen, geproduceerd met respect voor mens en milieu, hebben een smaakintensiteit de precies in het midden ligt, namelijk 5 op de schaal van 1 tot 9. Perfect voor het maken van een heerlijk bakje koffie bij jouw ontbijt of lunch. Bewaar en gebruik Douwe Egberts Aroma Rood koffiebonen Voor de beste smaak en aroma's raden we je aan de 500 gram verse bonen in de originele verpakking te bewaren op een koele, donkere plek. Deze bonen zijn zowel geschikt voor volautomatische als halfautomatische koffiemachines. En het allerbelangrijkste: neem je tijd om te genieten van je koffiezone met Douwe Egberts Aroma Rood bonen. Meer over Douwe Egberts Aroma Rood koffiebonen Deze bonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Dat betekent dat ze afkomstig zijn uit duurzame koffieplantages, met respect voor de mensen die ze verbouwen en voor de planeet. Heb je geen koffiemachine bij de hand? Geen paniek. Met een handmolen kan je eenvoudig je eigen verse gemalen koffie bereiden. Of probeer eens een andere smaak van Douwe Egberts voor een verandering van smaak! Maar vergeet niet, niets slaat de iconische Aroma Rood blend.
  • KOFFIEBONEN
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer
inhoud en gewicht
500 Gram

bewaren

Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in de originele verpakking in een goed afsluitende bus.

gebruik

Deze bonen zijn speciaal geselecteerd en gebrand om naast de volautomaat, ook het beste resultaat te krijgen (na malen, op een filterapparaat. Omdat bij het branden van koffie etherische oliën naar bu

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Douwe Egberts koffiebonen aroma rood
8 . 29
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip