kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts koffiebonen decafé

Douwe Egberts

8 . 29

500 Gram

Geniet cafeïnevrij met Douwe Egberts Decafé!

  • Aroma Rood zonder cafeïne
  • Smaakintensiteit niveau 5
  • Rainforest Alliance gecertificeerd

omschrijving

Duik in de Wereld van Douwe Egberts Decafé Bonen Wie zegt dat je moet inleveren op smaak om te genieten van een heerlijke kop cafeïnevrije koffie? Gelukkig niet met de Douwe Egberts Decafé bonen! Met deze zak van 500 gram koffiebonen brengt Douwe Egberts, een betrouwbare naam sinds 1753, je het herkenbare Aroma Rood aroma, maar dan zonder de cafeïne. De bonen bieden een aangename, aromatische, ronde en evenwichtige melange. En met een smaakintensiteit van 5 op een schaal van 1 tot 9, is deze koffie precies goed gebalanceerd om jouw ontbijt of lunch dat extra vleugje aangename energie te geven. Bewaar en gebruik Douwe Egberts Decafé Bonen Zoals bij alle koffiebonen het geval is, moet je deze Douwe Egberts Decafé bonen koel en droog bewaren om hun smaak zo lang mogelijk te behouden. De verpakking is eenvoudig opnieuw af te sluiten om de versheid verder vast te houden. Deze bonen zijn geschikt voor een volautomaat en halfautomaat, zodat je de maximale veelzijdigheid hebt bij het bereiden van je favoriete koffie. Meer over Douwe Egberts Decafé Bonen Als je ooit zin hebt in een verandering of gewoon iets nieuws wilt proberen, zijn er diverse alternatieven voorhanden in het brede assortiment dat Douwe Egberts biedt. Er zijn verschillende blends en soorten bonen beschikbaar, elk met hun unieke smaken en aroma's. En voor die momenten dat je een cafeïne-boost wilt, kun je kiezen voor de reguliere Douwe Egberts bonen. Maar een feit blijft, of het nu de heerlijke decafé bonen zijn of hun cafeïnehoudende tegenhangers, alle Douwe Egberts koffiebonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd - wat betekent dat ze op een duurzame en verantwoorde manier zijn verbouwd.
  • cafeinevrije koffiebonen
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer
inhoud en gewicht
500 Gram

bewaren

Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele, droge plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in originele verpakking in een goed afsluitende bus.

gebruik

Het lekkerste vers gezette kopje koffie krijg je door de bonen pas te malen op het moment dat je koffie gaat zetten. Gebruik vers water en vergeet niet om je koffiemaler of volautomaat regelmatig scho

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Douwe Egberts koffiebonen decafé
8 . 29