bestel je boodschappen online bij SPAR!

Met zware tassen sjouwen? Niet nodig. Bestel eenvoudig online je boodschappen bij je eigen SPAR winkel of bijvoorbeeld bij een SPAR winkel in de buurt van het werk. Je kunt de bestelde boodschappen laten (thuis)bezorgen of zelf ophalen in de winkel. 

een zorgeloze kerst begint bij SPAR

Zie je op tegen de stress rond Kerstmis? Sinterklaas is nog niet weg, of de kerstman staat voor de deur. Is het je oom, je ouders of zijn het de buren dit jaar? Je wilt je gasten niet teleurstellen en haalt alles uit de kast om van het kerstfeest een succes te maken. Voor de een betekent dit gourmetten, voor de ander een vijf gangen menu. Laat deze stress wegvaren met Sinterklaas en vertrouw op jouw SPAR! Samen zorgen we voor een kerstmenu, die je vrienden, familie of buren verrast.

ontbijten, brunchen, dineren en uitbuiken

Kerst staat garant voor lekker eten. Veel lekker eten. Begin de dag met een ontbijt, waarbij je verschillende soorten kerstbrood combineert. Net nadat het ontbijt wat gezakt is, dient de volgende gang zich aan: de brunch met de schoonfamilie. Traditioneel neemt ieder familielid een hapje mee, zodat er voldoende tijd is om bij te praten. Na de brunch snel terug naar huis, om de borrel met de buren niet te hoeven missen. Nog steeds niet vol? Vergeet dan niet dat het kerstdiner nog moet beginnen!

eten met kerst zonder te stressen

Begint het kerstmenu dit jaar met een garnalencocktail, of kies je voor een romige tomatensoep? Voor zij die meer tijd hebben, kan een bietencarpaccio met pistachepesto een optie zijn. Na het voorgerecht volgt een van de traditionele hoofdgerechten. Denk aan varkenshaas, of een lekkere hazenpeper. Wanneer mensen hun buikje rond hebben gegeten volgt het hoogtepunt van de avond: je toetje! Kies voor een heerlijke trifle, of ga voor een fraai gedecoreerde soesjestaart. Wil je het kerstdiner zo makkelijk mogelijk doorkomen? Gourmetten is in dat geval altijd nog een optie.

verras mensen met een kerstpakket

De kerstborrel op het werk is niet alleen het moment waarop collega’s hun gekste kersthoedjes meenemen. Ook worden hier vaak kerstpakketten uitgedeeld! Ben je nog op zoek naar een leuke verrassing voor je medewerkers? Het SPAR kerstpakket biedt hen alles om een fijne kerst te hebben.