voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan

sinterklaasrecepten

uit het grote boek van de Sint

sint producten
alles voor in de schoen
Nijverheid kruidnoten
1. 29
Nijverheid kruidnoten Zak 750 gram
1. 29

Sinterklaasintocht

Op zaterdag 17 november gaat het Sinterklaas feest officieel van start! Dit feest wordt natuurlijk ook bij SPAR gevierd. De landelijke intocht dit jaar is in Zaandijk. Ongetwijfeld is er bij SPAR in jouw buurt iets te doen, zoek hier je dichtstbijzijnde winkel en laat je verrassen. Bij SPAR kun je nu de Sint memory halen. Wil je dat de Sint jouw huisje niet stilletjes voorbij gaat rijden? Knutsel dan iets extra moois voor de Sint met kleurtjes, glitters of kraaltjes. 

zie ginds komt het strooigoed!

Bij SPAR vind je het lekkerste strooigoed. Pepernoten, chocolade letters, banketstaven, speculaas kruimelvlaai en zelfs pepernoten muffins! Ben je een echte zoetekauw, dan kun je je geluk op met het ruime assortiment van SPAR. Bestel alles voor een gezellige Sinterklaasavond online bij SPAR. Je hoeft niet te sjouwen en wanneer je voor 10:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog bezorgd!

heerlijk avondje

Met vrienden of familie genieten van een gezellig avondje samen? Nodig ze uit en trakteer op het lekkerste gebak van SPAR. Onze ambachtelijke bakkers zorgen elke dag voor vers gebak in elke smaak en vorm. Er is altijd wel wat in de aanbieding en het staat zó op tafel, dat is lekker makkelijk!