een heerlijk avondje proosten op de Sint

alles voor op tafel óf in de schoen

geen tijd voor de boodschappen?

bestel direct online

Sint en Piet, wie kent ze niet?

Sinterklaas is weer in ons land! Dat betekent dat we onze schoen willen zetten, mooie surprises kunnen maken, oneindig veel pepernoten en chocoladeletters mogen eten en feestelijke cadeautjes ontvangen. Heb je nou nog niet genoeg chocolade van de Sint ontvangen? Scoor dan bij ons lekkere wortels, suikerklontjes en mandarijnen voor het paard van de Sint. Of haal gewoon lekker je pepernoten en chocoladeletters bij SPAR.

Sinterklaasfeest

Op zaterdag 14 november gaat het Sinterklaasfeest officieel van start! Dit feest wordt natuurlijk ook bij SPAR gevierd.  Ongetwijfeld is er bij SPAR in jouw buurt iets te doen, zoek hier je dichtstbijzijnde winkel en laat je verrassen. Wil je dat de Sint jouw huisje niet stilletjes voorbij gaat rijden? Knutsel dan iets extra moois voor de Sint met kleurtjes, glitters of kraaltjes. Misschien krijg jij dan wel iets heel lekkers van de Sint in je schoen of tijdens het Sinterklaasfeest.

zie ginds komt het strooigoed!

Bij SPAR vind je het lekkerste strooigoed. Pepernoten, chocoladeletters, banketstaven, speculaas kruimelvlaai en zelfs pepernoten muffins! Ben je een echte zoetekauw, dan kun je je geluk op met het ruime assortiment van SPAR.

Heb je een sinterklaascadeau nodig? Dan is strooigoed natuurlijk ook altijd een goed idee. Lekkere chocoladeletters of een goedgevulde banketstaaf lust iedereen toch wel? Geef bijvoorbeeld een chocoladeletter die je zelf extra gezellig hebt gemaakt. Versier de letter met spikkels, extra chocolade of eetbare prints. Zo wordt je standaard chocoladeletter een uniek sinterklaascadeau!

Bestel alles voor een gezellige Sinterklaasavond online bij SPAR. Je hoeft niet te sjouwen want je boodschappen worden bij jou thuis bezorgd!

een heerlijk avondje met een Sinterklaas borrel

Met vrienden of familie genieten van een gezellig avondje samen? Nodig ze uit voor een Sinterklaas borrel, trakteer ze op chocoladeletters en het lekkerste gebak van SPAR. Onze ambachtelijke bakkers zorgen elke dag voor vers gebak in elke smaak en vorm. Dan staat het zó op tafel, dat is lekker makkelijk!

recalls | bekijk ze hier!