kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Gwoon kroketten rundvlees

Gwoon

3 . 29

840 Gram

Gwoon heerlijk: 8 rundvlees kroketten in één doos, smul nu!

  • Rijkgevulde rundvleessmaak
  • Doos van 8 stuks voordeel
  • 840 gram pure snackgenot

omschrijving

Ontdek de Authentieke Smaken met Gwoon Rundvleeskroketten Ben je op zoek naar een heerlijke snack die past bij elke gelegenheid? Gwoon rundvleeskroketten bieden je de perfecte balans tussen knapperig en hartig, omhuld in een goudbruine korst. Dit pak van 8 stuks met een netto inhoud van 840 gram is ideaal voor het stillen van stevige trek of om te delen met vrienden en familie. Ze komen in een praktische doosverpakking, waardoor ze makkelijk te bewaren zijn. Elk van deze smaakvolle kroketten is gemaakt volgens een traditionele receptuur, wat zorgt voor een authentieke smaaksensatie bij elke hap. Bewaar en Gebruik Gwoon Rundvleeskroketten Diepvriesproducten zoals onze Gwoon rundvleeskroketten zijn ontworpen voor langdurige opslag, waardoor je op elk moment kunt genieten van deze Nederlandse klassieker. De kroketten blijven in de diepvries tot de op de verpakking aangegeven datum van optimaal kwaliteit. Voor het beste resultaat raden we je aan de kroketten in de originele doos te bewaren in je vriezer. Zo blijven ze vers, krokant na het bereiden, en behouden ze hun ambachtelijke smaak. Vergeet niet om na het openen de doos goed te sluiten om eventuele kristallisatie of smaakverlies te voorkomen. Meer over Gwoon Rundvleeskroketten Hoewel onze Gwoon rundvleeskroketten moeilijk te overtreffen zijn, kun je ook andere varianten van onze kroketten ontdekken. Experimenteer bijvoorbeeld met onze kalfsvlees- of vegetarische kroketten voor een nieuwe draai aan je snackmoment. Of je nu behoefte hebt aan een warme traktatie tijdens een druilerige dag, een knapperig component voor bij de lunch of een vulling voor een broodje kroket, Gwoon heeft voor iedereen en voor elk moment wat wils. Geniet van de nostalgische smaken die je meenemen naar de gezellige momenten in typisch Nederlandse snackbars of thuis bij de familie.
  • Draadjesrundvleeskroketten, diepvries
inhoud en gewicht
840 Gram

ingrediënten

ingrediënten
water, paneermeel (TARWEBLOEM, zout, gist), 15% gekookt draadjesrundvlees (98% rundvlees*, zout, verdikkingsmiddel: E415/E412, water, kleurstof: E150a), TARWEBLOEM, raapzaadolie, ui, rundergelatine, zout, zetmeel (tapioca, aardappel), SELDERIJ, champignonconcentraat, gedroogde glucosestroop, basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), dextrose, natuurlijk aroma, emulgator: E466, bruine basterdsuiker (suiker, invertsuikersiroop, karamel), gistextract, zeezout, aroma, peterselie, rundvleesextract, TARWEGLUTEN, SOJASAUS (maltodextrine, zout, SOJABONEN, TARWE, water), palmvet, rundvleespoeder, stabilisator: E450, gekaramelliseerde suiker, zuurteregelaar: natriumcarbonaten. * = Beter Leven keurmerk 2 sterren
allergie-informatie

bevat: soja, selderij, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 7.02 gram

Koolhydraten 21.96 gram

Koolhydraten waarvan suikers 1.314 gram

Vet 6.8 gram

Vet waarvan verzadigd 0.8 gram

Zout 1.108 gram

bewaren

In koelkast (+7°C): 48 uur. In vriezer * (-6°C): 1 week. In vriezer ** (-12°C): 3 weken. In vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

contactgegevens

IZICO NEDERLAND BV

extra informatie

Gwoon kroketten rundvlees diepvries



Gwoon kroketten rundvlees
3 . 29
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip