kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Gwoon pizza hawaii

Gwoon

2 . 69

355 Gram

Ontdek Gwoon's smaakvolle pizza hawaii - jouw tropische genietmoment!

  • Rijkelijk belegde Hawaii smaak
  • 355g voor optimale verzadiging
  • Handzame krimpverpakking

omschrijving

Ontdek Gwoon Pizza Hawaii: Jouw Tropische Traktatie Til jouw pizzabeleving naar een exotisch niveau met de Gwoon Pizza Hawaii. Deze pizza combineert de klassieke hartigheid met een vleugje tropische verrassing, die je direct in vakantiestemming brengt. Gedragen op een knapperige bodem, vind je bij de Gwoon Pizza Hawaii de heerlijkste ingrediënten die het merk zorgvuldig voor jou heeft geselecteerd. Met een royale netto-inhoud van 355 gram en slim verpakt in een krimpverpakking, levert deze functionele productnaam 'pizza' een bevredigende maaltijd voor elk moment waarop je zin hebt in iets speciaals. Bewaar en gebruik Gwoon Pizza Hawaii De Gwoon Pizza Hawaii behoudt zijn tropische frisheid en heerlijke smaak het best als je hem volgens de instructies bewaart. Zorg dat je deze smaakvolle traktatie in jouw vriezer houdt om de kwaliteit te garanderen tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking vermeld staat. Bewaar de pizza's op een koele plaats, bij voorkeur in de vriezer, om de authentieke Italiaanse smaak en de sappige stukjes ananas en ham te behouden tot het moment van de ovenbereiding. Meer over Gwoon Pizza Hawaii Ben je op zoek naar variatie of wil je eens een ander soort pizza proberen? Gwoon biedt verschillende andere pizza's die jou kunnen bekoren. Van een rijke Pizza Funghi met heerlijke verse champignons tot een voortreffelijke Pizza Quattro Formaggi met een blend van vier kazen voor de echte kaasliefhebber. Welke Gwoon pizza je ook kiest, je bent verzekerd van een makkelijke maaltijd die snel klaar is en barst van de smaak. Sluit je avond smaakvol af met een Gwoon Pizza Hawaii of een van de smakelijke alternatieven van hetzelfde vertrouwde merk.
  • Pizza met ananas, Edammer kaas, mozzarella en gekookte ham, diepvries.
inhoud en gewicht
355 Gram

ingrediënten

ingrediënten
TARWEBLOEM, tomatenpuree, 14% ananas, 8% Edammer (MELK), 8% mozzarella (MELK), 7% gekookte ham (varkensvlees, zout, dextrose, suiker, antioxidant: natriumascorbaat/extracten van rozemarijn, conserveermiddel: natriumnitriet, rook), water, raapzaadolie, suiker, zout, gist, specerijen (paprikapoeder, peper), zetmeel (aardappel, TARWE), kruiden (peterselie, oregano, basilicum), dextrose, knoflook. Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten.
allergie-informatie

bevat: melk, selderij, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 9.5 gram

Koolhydraten 25 gram

Koolhydraten waarvan suikers 5.9 gram

Vet 5.6 gram

Vet waarvan verzadigd 2.2 gram

Zout 0.9 gram

bewaren

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

gebruik

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

contactgegevens

FREIBERGER GMBH EN CO.

extra informatie

Gwoon pizza hawaii diepvries



Gwoon pizza hawaii
2 . 69
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes