kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Gwoon siroop bosvruchten

Gwoon

3 . 85

750 Milliliter

Proef de natuur met Gwoon bosvruchtensiroop.

  • Gwoon barstensvol bosvruchten
  • 750ml borrelplezier
  • Maak zelf je fruitijsjes

omschrijving

Gwoon Siroop Bosvruchten: de Perfecte Verfrissing! De bosvruchten siroop van Gwoon is een geweldige manier om jezelf te trakteren op een heerlijke verfrissende drank. Met 750 milliliter siroop kun je heel wat glazen vullen. Gwoon siroop is een vruchtensiroop, perfect voor jong en oud, en voegt een fruitige twist toe aan je water. Bovendien, het is ook heel lekker om ijsjes van te maken! Bewaar en Gebruik Gwoon Siroop Bosvruchten Wat de beste manier is om je Gwoon siroop te bewaren? Gewoon in de koelkast! Eenmaal geopend, is Gwoon siroop het best te gebruiken binnen een maand, zodat de heerlijke smaak van bosvruchten behouden blijft. Beschermend verpakt in een fles, kan je gemakkelijk doseren voor de gewenste sterkte van je drinken. Maar vergeet niet: gun je water gwoon meer fruit! Meer Over Gwoon Siroop Bosvruchten Als je eens een ander soort smaak wil proberen, zijn er veel alternatieven voor de Gwoon siroop, zoals aardbei of citroen. De siroop van Gwoon is vooral verfrissend tijdens een borrel en een hit bij kinderfeestjes of gewoon voor een dagelijkse frisse wind door je water. Heb je het al geprobeerd in een smoothie? Of als zoete toevoeging aan een zomerse cocktail? De mogelijkheden zijn eindeloos met Gwoon siroop bosvruchten!
  • vruchtenlimonadesiroop met appel, rozenbottel, framboos, braam en blauwe bes, met bosvruchtensmaak, met suiker en zoetstof
inhoud en gewicht
750 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
80% vruchtensap uit concentraat (94% appel, 6% bosvruchten (60% aardbei, 10% rozenbottel, 10% framboos, 10% braam, 10% blauwe bes)), suiker, voedingszuur: citroenzuur, zwarte wortelconcentraat, natuurlijk aroma, conserveermiddel: kaliumsorbaat/natriumbenzoaat, zoetstof: steviolglycosiden uit stevia.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.01 gram

Koolhydraten 4.531 gram

Koolhydraten waarvan suikers 4.477 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0.005 gram

bewaren

Na openen gekoeld bewaren (max. 7 °C) en beperkt houdbaar

gebruik

Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik.

contactgegevens

BURG TER AAR V.O.F.

Gwoon siroop bosvruchten
3 . 85
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip