4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Hasselback-aardappels met groene kruiden en krokant spek

Hasselback-aardappels met groene kruiden en krokant spek

ingrediënten


15 min
4 personen
150 gram feta

dit product is niet beschikbaar

150 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

4 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

8 zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar

8 vastkokende aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de aardappels op een grote lepel en snijd de aardappel met een scherp mes in, tot dunne plakjes. De lepel voorkomt dat je de plakjes helemaal los snijdt.
  • 2 Leg de aardappels in de ovenschaal en bestrijk rondom met olie. Verdeel rozemarijnnaaldjes en stukjes pancetta tussen de schijfjes en maal peper erover. Bak de aardappels in het midden van de oven in circa 1 uur gaar en knapperig.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 12 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté