1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten 'Vali'-burger

'Vali'-burger

ingrediënten


20 min
1 personen
komkommer

dit product is niet beschikbaar

50 gram buffelmozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 augurk

dit product is niet beschikbaar

1 plak komijnekaas

dit product is niet beschikbaar

tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

1 plak jongbelegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 hamburger

dit product is niet beschikbaar

1 hamburgerbroodje

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit een grill- of koekenpan en rooster hierin het broodje op de snijkanten. Bestrijk de hamburger met 1 eetlepel olijfolie en bak de burger circa 2 minuten per kant.
  • 2 Leg de laatste minuut het plakje jongbelegen kaas erop zodat deze licht smelt. Bestrijk de snijkant van de bovenste helft van het broodje met ketchup.
  • 3 Leg de burger op de onderste helft. Leg er een plak komijnekaas op met daarop de augurk en nog wat ketchup. Zet de bovenste broodhelft erop.
  • 4 Besprenkel de mozzarella met de rest van de olijfolie, zout en peper. Serveer samen met de komkommer erbij.

bereidingstip

Gebruik in dit recept ook eens een Angus burger.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 875 kcal
vet 62 gram
verzadigd vet 25 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 42 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté