kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Senseo koffiepads cappucino

Senseo

5 . 25

184 Gram

Geniet snel van jouw XL cappuccino moment!

  • Snel cappuccino met Senseo pads
  • Volle smaak, romige schuimlaag
  • Ideaal voor ontbijt en lunch

omschrijving

Thuis barista met Senseo Cappuccino pads xl Ontdek de rijke smaak van Senseo Cappuccino pads xl voor jouw Senseo koffiezetapparaat. Deze pads combineren de heerlijke smaak van volle cappuccino met het gemak van het gebruik van koffiepads. Elke verpakking bevat 184 gram koffie, verpakt in een praktische zak. Ideaal om jouw ochtend te starten of je middag op te frissen. Je bent binnen enkele minuten klaar om te genieten van een heerlijke kop cappuccino. Het is oploskoffie in handige pads, altijd klaar voor gebruik. Bewaar en gebruik Senseo Cappuccino pads xl Zoals met de meeste koffieproducten, is het belangrijk om de Senseo Cappuccino pads xl goed te bewaren om de versheid van de koffie te behouden. Bewaar de verpakking op een koele, droge plek, uit de buurt van direct zonlicht. Na opening adviseren we je om de SENSEO koffiepads binnen 2-3 weken te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je altijd de meest verse en smakelijke koffie bij de hand hebt. Meer over Senseo Cappuccino pads xl Als je op zoek bent naar alternatieven voor de Senseo Cappuccino xl pads, biedt SPAR ook andere koffiepad-opties aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan espresso- of normale koffiepads. Ook andere merken bieden cappuccino pads aan, mocht je eens iets anders willen proberen. Maar waarom zou je? De heerlijke cappuccino smaak van de Senseo Cappuccino pads xl zal keer op keer weer verrassen. Super handig en gemakkelijk in gebruik; alsof je een barista in jouw eigen keuken hebt! Geniet van je heerlijke cappuccino bij het ontbijt of de lunch. Voeg er een lekker vers croissantje of een pain au chocolat aan toe voor een echt verwenmoment.
  • Oploskoffiedrank in pads
  • verpakt onder beschermende atmosfeer
inhoud en gewicht
184 Gram

ingrediënten

ingrediënten
suiker, volledig geharde kokosolie, glucosestroop, oploskoffie (13%), magere MELKPOEDER, stabilisatoren (E340, E452), MELKEIWIT, zout, aroma, antiklontermiddelen (E341, E551), emulgator (E481).
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.7

Koolhydraten 5.2

Koolhydraten waarvan suikers 3.7

Vet 2.2

Vet waarvan verzadigd 2.2

Zout 0.1

bewaren

We adviseren om de SENSEO koffiepads in 2-3 weken na opening te gebruiken. De goed gesloten zak bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte.

gebruik

leg de pad in de dubbele padhouder en druk op de knop voor 1 kopje koffie. Na gebruik de padhouder naspoelen met water.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Senseo koffiepads cappucino
5 . 25
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes